Hvordan kjøpe eteriske oljer fra meg?   

For å komme i gang med eteriske oljer må du opprette en kundekonto via meg. Du velger da en av våre rabatterte startpakker, eller setter sammen enkeltoljer selv. Med din egen kundekonto i doTERRA har du alltid 25% rabatt på alle fremtidige kjøp. Du handler når du vil. Ingen krav om minimumsordre. 

Her kan du se startpakkene?

HVORDAN BESTILLE? Ønsker du å sette opp kundekonto selv eller få min hjelp?

Ønsker du å bestille selv? Da følger du stegvise beskrivelsen under for å opprette din egen kundekonto. i doTERRA Jeg blir da automatisk din oljeveileder. Er du usikker på hvilken startpakke eller eteriske oljer du skal starte med? Da bør du fylle ut skjemaet under, så tar jeg kontakt og hjelper jeg deg med å finne den beste løsningen for deg.

ALTERNATIV 1: SETTE OPP KUNDEKONTO OG BESTILLE SELV

Vet du hvilken startpakke du ønsker å bestille og du ønsker å bestille selv? Da kan du følge bestillingsstegene under. Jeg sender deg en melding så fort jeg har mottatt beskjed om din bestilling.

STEG 1: Gå til min bestillingsside HER.

STEG 2: Velg STARTPAKKE som du ønsker å starte din oljereise med! Ønsker du å sette sammen din egen startpakke? Velg da "Tilpass produkter" og søk opp produktene du ønsker og legg de til handlekurven.

STEG 3: Klikk på "NESTE" 

STEG 4: Er det andre produkter du ønsker å legge til, så legg de til nå. Hvis ikke klikk "NESTE"

STEG 5: Fyll inn din personlig informasjon, lag et passord. Klikk på "NESTE".

STEG 6: HER sjekker du bare at jeg er din kontaktperson: "Everydayessentials". Klikk på knappen "Neste trinn".

STEG 7: Du kommer nå til "leveringsadresse". Fyll ut og klikk på knappen "Neste trinn". 

STEG 7: Du er nå på siste trinn hvor du velger og legger inn betalingsmetode (Kort, PayPal eller Google Pay). 

Sjekk eposten din: Når betalingen er gjennomført vil du umiddelbart få en automatisk bekreftelse på mail fra doTERRA.

NB! Du får en egen velkomstmail fra meg, med BONUS-materiale og konkrete tips til hvordan du kommer i gang. Jeg legger deg også til vår lukkede Facebookgruppe hvor du umiddelbart får tilgang til alle våre ressurser.

❤️ Hjertelig velkommen som oljebruker!

ALTERNATIV 2: HJELP TIL Å SETTE OPP KUNDEKONTO OG VELGE OLJER Å STARTE OPP MED 

Fyll ut skjemaet. Du vil motta en personlig epost eller melding fra meg for å avklare hvilke behov du har og hvilken startepakke som kan passe deg. Så fullfører vi bestillingen sammen.

La oss prate sammen først

Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer. Jeg gleder meg til å hjelpe deg i gang.

Din startpakke er snart på vei

Det er bare å glede seg til å komme i gang. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg og til å ønske deg velkommen inn i vår opplæringsgruppe. Med på kjøpet får du meg som din personlige oljeveilder, en super modulbasert opplæringsgruppe på Facebook og regelmessig online videreutdanning i eteriske oljer.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.