Whisper - oljen for femininitet! Også kalt: The Man Magnet!

Uncategorized Aug 03, 2021

Ja, oljeblandingen Whisper har kallenavnet "The Man Magnet". Det sies at aromaen og sammensetningen av eteriske oljer i blandingen virker tiltrekkende på menn. Denne blandingen er spesiell, på den måten at duften endrer seg fra kvinne til kvinne, fra person til person - fordi vi alle har vår unike kjemi. Derfor kaller vi den også for "personlig parfyme/purefume".

Oljen kalles også for "oljen for femininitet" - fordi den støtter hormonene våre. Den får frem vår kvinnelige energi og mykner opp våre maskuline sider. Men Whisper kan brukes av både kvinner og menn!

De eteriske oljene i Whisper

Whisper inneholder flere eteriske oljer enn de fleste av doTERRAs oljeblandinger. Den består av en utrolig spennende kombinasjon av nydelige, jordende, balanserende og feminine oljer som Jasmine, Patchouli, Ylang Ylang,, Vetiver, Bergamot, Hawaiian Sandalwood og Rose. I tillegg finner du Cinnamon/kanelolje i Whisper, noe som gir blandingen litt ild og varme, samt vaniljebønne-ekstrakt og kakaobønne-ekstrakt.

Her er en beskrivelse av de ulike oljene i Whisper, for å sette deg på sporet av hvorfor disse oljene er valgt til denne blandingen - og hvorfor den kalles "oljen for femininitet":

 • JASMINE: Kjent som "nattens dronning" i India. Verdsatt av kvinner i århundrer for sin vakre afrodisiakum-lignende duft. Jasminblomsten symboliserer håp, lykke og kjærlighet i mange tradisjoner. Også kalt "oljen for seksuell renhet og balanse".  jasmine virker beroligende på kroppen. Duften stimulerer hjernebølger og skjerper vår mentale klarthet.
 • PATCHOULI: Brukt i Asia i århundrer innen naturmedisin på grunn av sine jordende og stabiliserende egenskaper. Virker beroligende og avslappende på nervesystemet, hjertet og sinnet vårt. Hjelper oss å bli mer tilstedeværende i vår egen fysiske kropp. Mye brukt innen yogapraksis og tai chi fordi man føler seg mer jordet og i "flow".
 • YLANG YLANG: Oljen for ditt indre barn, en av våre mest kraftfulle og forløsende hjertehealere. Og nok et naturlig afrodisiakum! Oljen destilleres fra stjerneformede blomstene til Ylang Ylang treet. En populær olje innen parfymeindustrien. Den har litt samme historie som Jasmine og er mye brukt mye i seremonier. Denne oljen gir oss god emosjonell støtte og virker også balanserende på hormonsystemet vårt. 
 • CINNAMON: Den varmende kaneloljen var inkludert i mange resepter som ble utstedt i det gamle Kina. Den ble ansett som beroligende og styrkende. En super eteriske olje for å styrke immunforsvar, reproduksjonssystemet og balansere blodsukker. Den er også kjent for å være seksuelt stimulerende. Kalles "oljen for seksuell harmoni", da den hjelper sjelen vår å gi slipp på kontroll og tillate oss og andre å være frie. 
 • BERGAMOT: Bergamot virker beroligende , oppløftende for humøret og forfriskende. Kalles "oljen for selvaksept". Den har en rensende effekt på stagnerte følelser. En nydelig eterisk olje for den som kjenner på nedstemthet.
 • HAWAIIAN SANDALWOOD: Sandeltreoljen har mange av de samme beroligende egenskapene som Frankincense og har vært brukt i århundrer på grunn av sin evne til å roe sinnet. Den kan benyttes for å finne emosjonell balanse og virker beroligende på nervesystemet. Mange bruker sandeltreoljen som sin "soveolje". Mye brukt i forbindelse med meditasjon og spirituelt arbeide. 
 • ROSE:  Kalt "Oljen for gudommelig kjærlighet". Rosens healende egenskaper har blitt brukt i medisin i lang tid og spiller fortsatt en viktig rolle i Østens medisin. Et afrodisiakum som virker balanserende på hormonene våre. Roseoljen har en svært høy vibrasjon og virker derfor oppløftende på humøret. Les mer om rose-oljen her.  
 • VETIVER: Å destillere Vetiver er en langsom og omstendelig prosess. Vetiver har vært brukt som parfyme i India siden antikken. Den virker støttende på hormonsystemet. Den er kjent for å virke svært jordende. Livet kan gi oss følelsen av at energien vår "splintres" og vi dras i ulike retninger, prioriteringer, mennesker og aktiviteter. Vetiver sentrerer oss og bringer oss tilbake til jorden jorder oss.

Kilder: doTERRA.com, Essential Emotions, Modern Essentials

Tips til bruk av Whisper

"Whisper får meg til å hviske og ikke rope", var det en oljebruker som fortalte meg en gang. I en kaotisk og travel verden trenger vi balanserende blandinger som Whisper.

Bruksområdene til Whisper er mange. Her er noen tips til hvordan du kan bruke denne nydelige feminine oljeblandingen:

 • Som parfyme/purfume:  Smør på håndleddene og på benet bak ørene som en balanserende og personlig parfyme.  
 • For å balansere hormoner: Smør Whisper på innsiden av underarmene - fra håndleddene og oppover meridianen for å støtte hormonbalanse.
 • Hetetokter: Smør på innsiden av underarmene for å støtte hormonbalansen. Smør også bak i nakken langs hårfestet før du legger deg for å unngå eller redusere hetetokter om natten.
 • Libido: Bruk Whisper i diffuser og smør på håndleddene. 
 • Hode-spenninger: Smør på tinningene for hormonell hodepine. Smør i hulrommet mellom tommel og pekefinger og masser. Pust inn fra hendene. 
 • Blodtrykk: Smør over hjertet og reflekspunkter for hjertet.
 • Kramper/menstruasjon/hormonell syklus: Smør Whisper over nedre del mageområdet (under navlen) gjennom syklusen. Bruk ZenGestproduktene om du føler deg oppblåst i tillegg. 

Mine erfaringer med Whisper

Første gang jeg fikk Whisper i hus likte jeg ikke aromaen! Overhodet! Den ble stående i månedsvis i oljehylla før jeg tok den frem igjen og begynte å tilnærme meg den, studere den og forstå den. I dag elsker jeg Whisper og hva den gjør med meg. Jeg vet at jeg trenger den! Vi lever i en verden drevet av maskuline verdier, hvor den feminine kraft får altfor lite plass. De feminine oljene mine, blant annet Whisper, minner meg på hvor viktig det er å dyrke min egen feminine kraft!

"Whisper softens masculine individuals by getting them in touch with their feminine side. It encourages letting go of pride and tough exteriors, and allows gentleness and emotional connection. Whisper also assists individuals in healing their relationship with their mothers, grandmothers and other women...." (Essential Emotions): 

Jeg elsker Whisper som parfyme, fordi jeg vet den lukter annerledes fra person til person. Den blir en av mine rene personlige parfymer. I tillegg bruker jeg den aktivt for å støtte meg gjennom den hormonelle syklusen.

Mine favorittsteder å smøre Whisper er  bak ørene, i nakken, på håndledd, oppover fra håndledd mot albuen på innsiden av armene - over hjertet - og over magen under navlen..... 

Lyst til å lære mer om rene eteriske oljer? Bli med på et av våre gratis minikurs i rene eteriske oljer (link). Følg meg gjerne på Instagram for daglig inspirasjon om eteriske oljer og livsstil. 

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.