Familiepakken - den beste måten å starte din oljereise på

Familiepakken er den rimeligste og mest optimale måten å starte på. Du får 9 fantastiske oljer med mange bruksområder, en diffuser, kokosolje og veggi-kapsler til intern bruk av oljene. Du  kommer raskt i gang med doTERRA livvstilen.

Å leve en naturlig livsstil med doTERRA 

Ja, doTERRA blir fort en livsstil. Du får tilgang til en unik verktøykasse som vil vise deg vei. Som oljebruker vil du automatisk begynne å søke etter naturlige løsninger på mange små og større utfordringer i hverdagen. Vi sier at det finnes "en olje for alt". Og det stemmer ofte! Når små utfordringer dukker opp i hverdagen - i familien, på jobb eller på reise spør deg selv; "Hvilken olje kan jeg bruke for dette?" Og ikke vær redd for å teste en olje, selv om du ikke finner det "riktige" svaret eller du ikke har "riktig" olje for hånden.

Så ta oljene på alvor og bruk de! Det er med den daglige bruken at magien skjer!

Les om alle oljene i Familiepakken under. Resten lærer du når du tar steget og kommer i gang.

Hva inngår i Familiepakken?

Nedenfor kan du lese om alle oljene og produktene som inngår i Familiepakken til doTERRA. Helt nederst finner du også en oversikt over BONUS-materiell du får ved å registrere deg som en del av mitt team. Vær kritisk til hvem du registrerer deg hos. Og følg magefølelsen. Vit at opplæring og oppfølging er alfa og omega for å få en god start på din oljereise. Mitt team og jeg er her for å veilede deg og hjelpe deg i gang. Det er vår oppgave som oljeveiledere og det tar vi på alvor. Valget er ditt!

Diffuser - duftspreder 

Med i Familiepakken får du en diffuser. Dette er en utrolig effektiv måte å spre de aromatiske komponentene fra oljene i luften og rommet du er i. Vi vet at lukt kan fremkalle minner og emosjonelle reaksjoner. De eteriske oljene absorberes lynraskt av luktereseptorer i nesen, som har direkte tilgang til den limbiske delen av hjernen vår (følelsessenteret vårt). Derfor er bruk av diffuser en fantastisk fin måte å oppnå god effekt av oljene på over tid. 

Diffuseren er designet for å rense luften i rommet du er i. Den har ulike innstillinger, og kan brukes med og uten lys, kort- og langtidsprogram. Kom i gang med å bruke diffuser med en gang og innfør ritualer med bruk av diffuser morgen, ettermiddag og kveld. Velg oljer utfra hvilken sinnsstemning du ønsker. Lavendel for å roe ned om kvelden. Villappeslin og peppermynte for å løfte oss opp om morgenen eller etter jobb?

Veggie-kapsler

Med i Familiepakken følger også en boks med tomme veggie-kapsler. Dette er kapsler du kan bruke for intern bruk av de eteriske oljene. Kapslene er uten gelatin, hvete, sukker, stivelse og dyreprodukter. Laget av vegetabilske ingredienser som ikke påvirker fordøyelsen. Kapslene gjør at oljene absorberes raskt og enkelt. 

NB! Vi anbefaler kun at du bruker doTERRAs eteriske oljer til intern bruk!

Kokosolje 

Fraksjonert kokosolje er en lett, luktfri og flytende bæreolje som vil hjelpe å øke fordelingen og absorberingen av de eteriske oljene. Dette er en helt naturlig olje som unngår å tette igjen porene. Oljen i seg selv er  mykgjørende og god for tørr hud. 

Bland de eteriske oljene med kokosoljen før påføring på hud og intern bruk. 

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon 

Oljen som beroliger og lindrer. Lavendel har lang historie og er kjent for sine mange bruksområder. Det er de vakre blomstertoppene fra lavendelplanten som skånsomt destilleres og blir til lavendelolje. Dette er en universalolje. Den virker der det er behov. Hvis du er i tvil, bruk lavendel. Den støtter sirkulasjonssystemet, emosjoner, nervesystem og ikke minst huden. Den er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan oljen hjelpe deg i å uttrykke deg verbalt og roe sinnet.  

BRUK: 1-3 dråper over halsen, håndledd eller i nakken. Pust inn fra hånden eller ha i diffuser. NB. Du får full opplæring i lavendelolje når du velger å bli medlem hos oss.

Sitronolje - oljen for fokus

Sitronoljen er en energigivende og rensende olje som er kaldpresset fra appelsinskall. Den har en nydelig aroma som gir fokus og mental klarhet, og virker oppløftende. doTERRAs sitronolje fremstilles i Italia under kontrollerte forhold. Denne oljen har lang historie innen naturmedisin og bruksområdene er uendelig mange. Dette er en av mine viktigste forbruksoljer som jeg bruker hver eneste dag. I drikkevann,i diffuser, for å fjerne vanskelige flekker, i rengjøring, i vaskemaskinen og mye mer. 

BRUK: 1-3 dråper i hånden. Ta noen dype innpust. 2-5 dråper i diffuser. 1 dråpe med 1 teskje honning hvis vondt i halsen. 1 dråpe i vann når du våkner om morgenen. Suveren flekkfjerner og sammen med eddik som skyllemiddel.

Peppermynte - lindrer og avkjøler

Peppermynte er en favoritt hos mange. Den renser og stimulerer bevisstheten og virker kjølende. Den fremstilles ved å dampdestillere peppermynteblader. Peppermynteolje har også blitt benyttet i århundrer for å lindre. Den gir friskere pust og gir god støtte til luftveier og fordøyelse. Super støtte og lindring mot spenninger i hode/panne.

BRUK: Pust inn aromaen, bland ut med kokosolje og smør over brystet, skuldre, nakke eller mage. Smør litt i tinning eller på en klut over panne, nakke og under føtter for å nedkjøle. Bland ut med sitronolje og lavendelolje ved sesongplager.

OnGuard - oljen for beskyttelse

Nok en forbruksolje for meg og mange andre. Består av oljene appelsin, nellik, kanel, eucalyptus og rosmarin. Denne kombinasjonen virker beskyttende mot "inntrengere" utenfra. Brukes daglig høst og vinter. Emosjonelt en super olje for å styrke sin egen grensesetting. Si oftere nei og få tydeligere grenser utad. 

BRUK: 1-3 dråper over bryst, hals og under føtter. Pust inn fra hånd eller flaske. Ha i kapsel hvis du brygger på noe. Under føtter daglig for å støtte immunforsvaret. Ha i dffuser. Bruk i rengjøring.

ZenGest - støtter fordøyelsen

Oljeblanding med oljene ingefær, peppermynte, estragon, fennikel, karve og anis. Forskning viser at oljene i denne blandingen virker lindrende for plager i fordøyelse. Dette er en olje du alltid bør ha med deg på reise! Super for deg som føler deg overveldet og sliter med å fordøye mye informasjon. Hjelper deg å finne tilbake til balanse og entusiasme. 

BRUK: 2 dråper blandes med kokosolje smøres over mageområdet og under føttene. Ta noen dype innpust. En dråpe i vann. NB! Full opplæring i denne oljeblandingen får du når du blir medlem i vårt team. 

Oregano - naturens krafthus

Den kraftfulle og intense oreganooljen dampdestilleres fra oreganoblader. En viktig olje å ha i hus! Den er proppet med antioksiydanter. Oreganooljen har et høyt phenol-innhold og bør derfor alltid blandes ut med kokosolje før påføring på hud eller innvortes bruk. Oregano er også en rensende olje, både fysisk og emosjonelt. Den fjerner blokkeringer, renser ut negativ energi som holder oss nede og begrenser oss. Den hjelper oss å bli kvitt både ting per relasjoner som vi kanskje holder fast ved, men som vi ikke lenger trenger i livet vårt. Det er ikke uten grunn at oregano kalles for "kutteren". 

BRUK: 1 dråpe med kokosolje under føtter og 3-4 dråper i kapsel om du brygger på noe. 

Wild Orange - Oljen for overflod 

Villappelsinoljen kaldpresses fra skallet til appelsiner i Den Dominikanske Republikk. Dette er en olje med en svært oppløftende og frisk aroma. Rett og slett en "gledesolje"! Hovedkomponent i villappelsin er Limonene, et monoterpene som er kjent for sine rensende egenskaper på hud og overflater og samtidig svært stimulerende for humøret. Så denne oljen kan du bruke til huskvask - og bli i godt humør samtidig! Wild Orange er en av mine forbruksoljer og en favoritt her hjemme. Den er helt nydelig i diffuser sammen med peppermynte, spearmint, Frankincense, lavendel eller geranium. 

BRUK: Dype innpust fra håndflaten, 1-3 dråper over sacral chakra (øvre del av magen). Bruk i diffuser og løft stemningen.

Frankincense - Kongen av oljer

Frankincense - eller røkelsesoljen - lages ved dampdestillering av kvaen fra Boswellia-treet i Somalia. Dette er en hellig olje i Midt-Østen. Den ble brukt som hellig røkelse under offerseermonier i oldtiden. Og for å forsterke kommunikasjonen med skaperen. Faktisk er den også nevnt i bibelen hele 52 ganger, og var en av gavene Jesusbarnet fikk da han ble født. 

Frankincense bekjemper tidlig aldring og er derfor en fantastisk hudolje: I hudpleie og ved hud-utfordringer. Oljen inneholder kraftfulle kjemiske komponenter, noe som forklarer de kraftfulle egenskapene til denne oljen. Er du tvil om hvilken olje du skal bruke, bruk Frankincense - kongen av alle oljer. 

BRUK: Kan brukes til alt. 1-2 dråper under tunga morgen og kveld for cellestøtte og immunforsvar. Bruk den i hudpleie. Forsterker effekten av andre oljer. Super i oljeblandinger og diffuserblandinger. Dype innpust fra hånden. God meditasjonsolje.

Rosmarin - Kunnskapsoljen 

Rosmarin er mest kjent som krydder i matlaging og fast tilbehør til lammesteken. Rosmarin ble ansett som hellig i mange siviliasjoner. Den ble brukt som rensemiddel for å drive bort onde ånder og beskytte mot smittsomme sykdommer. Rosmarinolje er super i diffuser med Wild Orange og Peppermint - på morgenen, på hjemmekontor og under lekselesing når fokus er nødvendig. Den hjelper oss i tider med endringer og overgang til noe nytt. 

BRUK: Smaksetting i matretter. Til massasje med kokosolje. I fotbad eller badekar med lavendel og epsomsalt. I diffuser eller puste inn ifm lekser og innlæring. 1-3 dråper i nakken, panne og bak ørene.  

Grundig opplæring og daglig inspirasjon 

Som ny oljebruker i mitt team får du tilgang til gratis online opplæring. Du får også tilgang til min oljegruppe på Facebook. En fantastisk inspirerende gruppe likesinnede. Vi har sterk fokus på opplæring, noe vi anser som helt avgjørende for en god opplevelse - og for å bli en selvstendig oljebruker.

 

Tilbake til startpakkeoversikten
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.