Velkommen til mine gratisressurser

Under her finner du link til flere av mine gratisressurser - som månedlig minikurs i rene eteriske oljer, webinar-on-demand som starter hver halvtime - og nyhetsbrevet mitt. 

Disse ressursene er for deg som er oppriktig interessert i å lære mer om rene, eteriske oljer.

Scroll ned for mer info.

Velkommen!

MOTTTA NYHETSBREV FRA MEG

Nyhetsbrevet mitt er for alle! Både for deg som er nysgjerrig på eteriske oljer men ennå ikke har bestemt deg, og for deg som allerede har eteriske oljer i hus - via meg og mitt team - eller via andre. Ønsker du å lære mer om rene eteriske oljer, og få regelmessig tilsendt nyheter, oppskrifter, invitasjoner, tips og triks om rene eteriske oljer? Da bør du melde deg på mitt nyhetsbrev.

Bli med på mitt månedlige minikurs om eteriske oljer - helt gratis

Hver måneder gjennomfører jeg og mine olje-kollegaer et gratis minikurs som går over fem dager. Du får tilstendt oljeprøvene vi går gjennom i forkant. Dette er en fantastisk mulighet for deg å bli bedre kjent med doTERRA og rene, eteriske oljer.

Lyst å erfare kvalitetsforskjellen før du bestiller oljer selv?

Har du lyst til å erfare kvalitetsforskjellen på doTERRA sine eteriske oljer før du kjøper de? Har du lyst til å prøve et lite utvalg eteriske oljer tilpasset din helseprioritet akkurat nå? Jeg har åpnet opp for å sende ut oljeprøver som er målrettet mot dine ønsker, utfordringer og behov. Du får muligheten til å prøve et utvalg oljer, kjenne på duften og effekten. Samtidig kan du kjenne på hvorvidt eteriske oljer er noe du ønsker å implementere i eget liv.

Se mitt webinar on demand! Starter hver halvtime!

Sett av 25 minutter og se mitt gratis webinar med introduksjon til eteriske oljer. Du lærer mer om hva eteriske oljer er og hvordan du selv kan komme i gang. Webinaret starer automatisk hver halvtime. Velkommen!

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder
Påmelding til webinar
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.