Har du lyst til å jobbe med eteriske oljer?

Bli med meg og mitt faglig dyktige team og gjør en forskjell for verden. En person av gangen. En dråpe av gangen. Slik blir du oljeveileder eller Wellness Advocate i mitt team.

Kontakt meg for en oljeprat

Er du klar for å lære andre om eteriske oljer?

Å jobbe som oljeveileder i doTERRA er en jobb med mening. 

I doTERRA er det oljene som kommer aller først. Det er ingen store investeringer for å komme i gang. Du starter med Familiepakken. Og deg selv og din familie. 

SÅ - ER DU KLAR FOR...

 • å ta et større ansvar for deg og din families velvære og helse og hjelpe andre å gjøre det samme?
 • å jobbe med helt rene, naturlige produkter som produseres på etisk vis av et selskap med gode verdier?
 • å få tilgang til gode rabatter på kvalitetsprodukter som rene terapeutiske eteriske oljer, hudpleie, hårpleie, spaprodukter og kosttilskudd?
 • å bygge opp en inntektsstrøm i form av en ekstrainntekt eller å erstatte den inntekten du har i dag?
 •  å jobbe i et entusiastisk team som har sterk fokus på opplæring og utdanning - og bidra til å videreutvikle vårt team i Norge og verden? 

Da er kanskje doTERRA og mitt team noe for deg. Jeg har alle verktøyene du trenger for å komme i gang. Du får også tilgang til vår lukkede Facebookgruppe for våre team-medlemmer. Vi har egne grupper for ledere. 

Jeg jobber som oljeveilder for doTERRA fordi jeg tror på at renhet er veien og gå - og jeg tror på visjonen om å endre verden. Og jeg har et brennende ønske om å bidra til å skape endring i manges liv! 

Er du terapeut eller driver klinikk og vil ta i bruk rene, eteriske oljer som verktøy?

Vi har flere dyktige terapeuter og klinikkeiere i teamet vårt - som alle bruker doTERRAs eteriske oljer i sin praksis - med stor suksess. Terapeutene våre er aktive og deler regelmessig tips og erfaringer med kundene våre i vår Facebookgruppe. 

De holder også regelmessige kurs for andre terapeuter som ønsker å lære å implementere eteriske oljer i praksisen sin. Lær å kombinere terapeutiske eteriske oljer med akupunktur, massasje, kopping og emosjonell healing. Vi holder også kurs i Aromatouch-behandling flere ganger i året. Her kan du lære å gi en fantastisk nedstressende og helsebringende behandling til familien din eller for klientene dine på klinikken.

Ta kontakt for mer info

Slik kommer du i gang å jobbe med doTERRA

 1. OPPRETT DIN EGEN DOTERRA KONTO  ved å kontakte meg eller ved å registrere deg selv via min doTERRA-side. Bestill Familiepakken (Home Essentials Kit) med 9 eteriske oljer, diffuser, kokosolje og veggie caps. 
 2. KOM I GANG OG UTFORSK OLJENE SELV. Ta i bruk diffuser daglig og lag deg daglige oljeritualer. Følg med og vær aktiv i Facebookgruppa vår. Her får du all opplæring du trenger for å komme i gang.
 3. BLI EN DEL AV DOTERRA SITT BONUSPROGRAM, LRP (loyalty reward program). Du vil snart merke at LRP lønner seg, fordi du sparer opp handlepoeng hver eneste måned. Du starter med å få tilbake 10% av alt du kjøper og etter et år får du 30% av alt du handler tilbake i form av handlepoeng.
 4. BYTT UT forbruksprodukter i hjemmet ditt med doTERRAs rene produkter; hudpleie, såper, sjampo, balsam, vaskemidler og kosttilskudd. Å være "et produkt av produktet" er viktig for å lykkes med doTERRA. Samtidig vil du lære deg å leve et renere liv, uten giftstoffer.
 5. SETT DEG INN I DOTERRA som selskap. Sett deg inn i visjonen om å ønske å endre verden, Healing Hands og Co-Impact Sourcing. Med dette vil du forstå at du også kan bidra til å endre verden til det bedre. 
 6. BLI KJENT MED MEG og mitt team via møter og via våre Facebookgrupper. Bli med på våre infomøter, oljeverksteder og webinarer. Gå stegene i ditt tempo.
 7. SETT DEG INN I MULIGHETENE doTERRA gir. Alle er vi oljeveiledere og lærere. doTERRA belønner dyktige lærere stort! 
 8. DEL MED ANDRE når du er klar! doTERRA er en livsstil. Og et ønske om å leve renere og sunnere. Det er dette du selger. Vi hjelper deg i gang med å dele, når du er klar!
 9. STÅ FREM SOM LEDER I DOTERRA. Noen ønsker doTERRA som en ekstra-inntekt. Andre vokser sakte men sikkert inn i en lederrolle. Du bestemmer selv hvor langt du vil nå. Jeg og teamet mitt følger deg dit du ønsker. 
Ta kontakt med meg

Bli oljeveileder i teamet mitt

Er du klar for å komme i gang som oljeveileder? Jeg hjelper deg i gang med ditt eget oljeeventyr og følger deg opp steg for steg. Du bestemmer tempoet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.