Gratis temawebinar torsdag 16/9 kl 12: "Eteriske oljer og følelser"

Lær det grunnleggende du trenger å vite om rene eteriske oljer! Få en dypere forståelse for hvordan du kan bruke rene eteriske oljer som en helt rå erktøykasse for familiens fysiske og emosjonelle behov. Denne gangen er "følelser" hovedtema! Hvordan bruke rene eteriske oljer som støtte når følelsene svinger?

Ja, jeg vil lære mer om eteriske oljer og følelser!

Skriv inn navn og e-opst og link til webinaret havner straks ii innboksen din!

TEMAWEBINAR: Eteriske oljer og følelser

Webinaret starter om

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Er dette deg? 

Opptatt av naturlige ting 

Du har lyst å lære mer om hvordan du kan brukes eteriske oljer i hverdagen som støtte mot hverdagsproblemer og -utfordringer. 

Nysgjerrig på eteriske oljer, men hvor starte?

Du kan litt og har hørt mye bra om rene eteriske oljer, men det er en "jungel der ute" og du synes det er krevende å sette seg inn i alt. Du trenger mer informasjon.

Du har lyst å lære mer!

Du er invitert hit av en av våre veiledere og har kanskje prøvd litt oljer. Du er klar for å lære litt mer. Uansett hvor du er; hjertelig velkommen til vårt webinar.

Hvem er vi?

Vi er et team med erfarne oljeveiledere som elsker å dele eteriske oljedråper og oljekunnskap videre til andre. Vi har alle ulike bakgrunner og historier som ledet oss dit vi er i dag, men vår felles interesse er "å leve en mer naturlig livsstil". Da disse rene eteriske oljene fra doTERRA kom inn i våre liv føltes det som om den siste brikken i puslespillet mot bedre helse falt på plass.

Vår felles lidenskap er å hjelpe andre å leve mer naturlig og i takt med moder jord. Vi ønsker deg velkommen inn for å få en "sniktitt" inn i vår oljeverden. Du møter oss under webinaret hvor vi deler litt mer om våre historier.

Vår visjon er å gjøre det ENKLERE FOR DEG Å LEVE NATURLIG!

HIlsen Anne Marit, Knut, Kirsti og Linda og resten av oljeteamet vårt