GRATIS WEBINAR ON DEMAND

Introduksjon til rene eteriske oljer 

Se mitt online gratiswebinar med introduksjon til rene eteriske oljer! Her går jeg gjennom hva eteriske oljer er, hvordan de brukes og hvordan du selv kan implementere disse i din hverdag.

00

00

TIMER

00

MIN

00

SEK
TIL PÅMELDING

Dette går jeg gjennom i webinaret

Meld deg på mitt webinar og bli med på en spennende reise. Lær mer om rene eteriske oljer og hva de kan gjøre for oss mennesker.

HVA ER ETERISKE OLJER?

Hva er eteriske oljer, hvilken funksjon har de i naturen - og hvorfor virker de så bra for oss mennesker?

HVORDAN BRUKE OLJER?

Jeg går også gjennom de mest effektive måtene å bruke rene eteriske oljer på. 

HVORDAN KOMME I GANG?

Hvis jeg har gjort jobben min under webinaret har du fått nok informasjon til at du vet om dette er noe for deg. Jeg viser deg hvordan du kommer i gang. 

Eteriske oljer. En vakker gave fra naturen.

De fleste forbinder eteriske oljer med duft og aromaterapi. Slik var det for meg også. En helt ny verden åpnet seg for meg da jeg fikk min første oljepakke levert hjem. Jeg ville bare ha mer - og lære mer. Eteriske oljer er komplekst sammensatte og naturlige aromatiske komponenter som finnes i mange planter. De er plantens immunforsvar og beskyttelse. Usynlige aromatiske komponenter som påvirker oss fysisk og emosjonelt. Et av naturens mange undere og en vakker gave til oss mennesker.

 

Påmelding til webinar

Meld deg på mitt gratis formiddagswebinar! Du får god oversikt over hva eteriske oljer kan gjøre for deg og din familie.

Close

50% Complete

Legg inn fornavn og epostadresse for å sikre deg plass på webinaret. Det er GRATIS å delta.