Tilbud og nyheter doTERRA januar 2022

Her er full oversikt over alle tilbud og nyheter fra doTERRA for januar 2022

MÅNEDENS GRATISOLJE: Lemon Eucalyptus

Lemon Eucalyptus er svært rensende både for hud og overflater. Test den i hudpleie og rengjøring. Lemon Eucalyptus kalles også for "oljen for optimisme". Den legger seg som et beskyttende felt rundt oss. Dette er en kraftfull energirenser av en olje. Bruk den til å rense omgivelsene dine for å frigjøre mental "space" og spirituelle ressurser. Pust inn fra flasken, smør over brystet for å puste bedre. ta en dråpe i hånden og puste inn, bruk i diffuser for å rense luften, smør under føttene med kokosolje. Den kan også tas internt, under tunga eller i kapsel. Super mot innsekter - og i hjemmelaget myggspray. 

TILBUD NOVEMBER: 10 % på Neroli

Neroli-oljen er svært stabiliserende. Spesielt god hjelp i konfliktfylte relasjoner. Gir større harmoni i relasjoner. Men Neroli er også svært stabiliserende for deg selv i form av større egenkjærlighet. Kanskje er du spesielt hard og nådeløs mot deg selv etter jula med mye usunn mat. Gi deg litt egenkjærlighet med Neroli. Gjør som Desiree i videoen lenger ned. Smør Neroli på utsiden av underarmene og hele veien opp til skuldrene - for å nære meridianen som innen kinesisk medisin har ansvar for enhet og balanse i kroppen. Ellers: smør på pulspunkter, smør i hånden og pust inn. 

GRATIS FRANKINCENSE UTVIDET TIL 15/1

NY MULIGHET TIL Å SKAFFE DEG GRATIS FRANKINCENSE!

Frem til 15. januar kan du skaffe deg gratis Frankincense olje - røkelsesoljen, en av våre mest kraftfulle og verdsatte eteriske oljer. Dyrkes i Somalia og var ansatt som svært verdifull i bibelsk tid. En hellig olje i Midtøsten. I oldtiden brukt som ingrediens i hellig røkelse under offerseremonier for å forsterke kommunikasjon med skaperen. Super hudolje og for intern cellestøtte. Mental utmattelse: (smør på tinning, nakke, lever eller føtter, under tungen).  

BLI MED PÅ RESTART JANUAR

Livet setter spor - og kroppen vår jobber på høygir for å holde oss i balanse. Føler du deg "sluggish" og kjenner du at kroppen din har behov for en rens eller "restart" etter et tøft år eller etter jul og nyttår? Denne RESTART-pakken fra doTERRA inneholder alt du trenger for å gjennomføre en 30 dagers rensekurs for fordøyelse og renseorganer. Januar er det perfekte tidspunktet for en rens og restart. Dersom du velger å gjennomføre rensen får du en PDF med nøye beskrivelse om gjennomføring fra oss. I tillegg kjører vi også en felles rens i oljegruppa vår.

 

Tips til bruk av Lemon Eucalyptus

Her har du 10 nyttige tips til hvordan du kan Lemon Eucalyptus!

Se video om Lemon Eucalyptus fra doTERRA

Lemon Eucalyptus - oljen for optimisme

LÆR OM FRANKINCENSE OLJEN - KONGEN AV ALLE OLJER

Lær mer om den hellige oljen Frankincense - som du kan få inntil 4 gratis av i hele desember

10 MÅTER Å BRUKE FRANKINCENSE 

Her er inspirasjon og tips til hvordan du kan implementere Frankincense i hverdagen din. Vi pleier å si at dersom du er usikker på hvilken olje du skal bruke mot et problem - bruk Frankincense. .

SLIK BRUKER DESIREE NEROLI

Neroli kommer fra Neroliblomsten. En nydelig eterisk olje - oljen for intimitet. En svært stabiliserende eterisk olje som virker beroligende i kompliserte relasjoner. Neroli kan også hjelpe deg med egenkjærlighet - til å akseptere deg selv helt og fullt.

LÆR MER OM OLJEBLANDINGEN HYGGE

Julegaveproduktene og -oljene er fortsatt tilgjengelig. Ta en titt i shoppen. Har du forresten testet ut oljeblandinen HYGGE ennå? Lær mer om vår Limited Edition olje HYGGE, beskrevet på amerikansk vis.

Nyttige linker

Her finner du raskeste veien til temaer som vi mener er aktuelle nå som våren står for tur. Kom i gang å leve mer giftfritt med naturlig rengjøring, ta en oreganorens eller 30 dagers detox.

Hva er LRP?

LRP er doTERRAs lojalitetsprogram (Loyalty Reward Program) - og den smarteste måten å handle på i doTERRA. Du sparer opp handlepoeng for hver måned du handler. Du starter på 10% og hver tredje måned økes prosentsatsen 5% helt opp til 30%!! I tillegg kvalifiserer du til MÅNEDENS GRATISOLJE hver måned hvor din ordre er mer enn 125 PV og sendes før den 15. i måneden. Jeg har laget en guide og en video som viser deg hvordan du setter opp LRP selv. Og husk; Det er lov å be om hjelp til å sette opp!

Slik aktiverer du LRP - doTERRAs lojalitetsprogram

LAST NED LRP-GUIDEN VÅR.
Vi har laget en GUIDE til deg som viser deg steg for steg hvordan du setter opp din egen LRP. doTERRAs lojalitetsprogram er den smarteste måten å handle på for deg som ønsker å leve en livsstil med eteriske oljer og rene giftfrie produkter. Du kan spare opp handlepoeng og få tilgang til månedlige gratisprodukter.

LAST NED NORSK prisliste. Prisen som gjelder for deg er "Whsl" som betyr "Wholesale pris" som er rabattert (25%).

Last ned LRP-GUIDEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.