Tilbud og nyheter doTERRA juni 2021

Her er full oversikt over alle tilbud og nyheter fra doTERRA juni 2021.

MÅNEDENS GRATISOLJE: Peppermint Beadlets

Visste du at "gladoljen" Peppermint også finnes som beadlets? Dvs bittesmå "perler" som du kan ha i veska og "poppe" i munnen når du trenger frisk pust eller et løft energetisk. Supert å ha med på ferie. Denne er gratis frem til 15. juni dersom du deltar i doTERRA sitt lojalitetsprogram. Pass på at ordren din sendes før den 15. juni og er større enn 125 PV. 

10 % på Coriander

Coriander er en spennende olje, destillert fra frøene til korianderplanten (ii motsetning til "Cilantro"-olje som er destillert fra selve bladene på urten). Coriander er super som hudolje på fet hud, som fordøyelsesolje ved forstoppelse eller etter store måltider. Det er også en rensende olje som støtter kroppens renseorganer på en god måte. En super olje til husapoteket. 

200 PV tilbud: Gratis "sitrusgaver"

Endelig et nytt 200 PV tilbud fra doTERRA. Dette tilbudet gjelder hele måneden! For å skaffe denne pakken gratis må du legge inn en ordre på mer enn 200 PV innen utgangen av juni måned. Dette tilbudet gjelder også for deg som er ny og registererer deg med f.eks. en Familiepakke ila juni. Gratis: Citrus Bliss deo, Lemon, Citrus Bliss og Citrus Bloom (så lenge lageret rekker). 

10 måter å bruke Corianderolje på

Her har du 10 nyttige tips til hvordan du kan bruke Corianderoljen på.

Hør Adam Barralet fortelle om doTERRAs Corianderolje

10 måter å bruke Citrus Bliss på

Her har du 10 nyttige tips til hvordan du kan bruke Citrus Bliss.

Lær om doTERRAs sitronolje - Lemon

Vår aller mest solgt eteriske olje! Et must i husapoteket.

Bli med oss på online Europaconvention 4.-5. juni! 

10 timer full av læring, fordypning, inspirasjon - og ikke minst; produktnyheter! Melder du deg på før den 16. mai (koster 25 Euro) får du tilsendt en 15 ml Canango (i slekt med Ylang Ylang oljen) , penn og notatbok! 

Mer info og påmelding

Nyttige linker

Her finner du raskeste veien til temaer som vi mener er aktuelle nå som våren står for tur. Kom i gang å leve mer giftfritt med naturlig rengjøring, ta en oreganorens eller 30 dagers detox.

Hva er LRP?

LRP er doTERRAs lojalitetsprogram (Loyalty Reward Program) - og den smarteste måten å handle på i doTERRA. Du sparer opp handlepoeng for hver måned du handler. Du starter på 10% og hver tredje måned økes prosentsatsen 5% helt opp til 30%!! I tillegg kvalifiserer du til MÅNEDENS GRATISOLJE hver måned hvor din ordre er mer enn 125 PV og sendes før den 15. i måneden. Jeg har laget en guide og en video som viser deg hvordan du setter opp LRP selv. Og husk; Det er lov å be om hjelp til å sette opp!

Slik aktiverer du LRP - doTERRAs lojalitetsprogram

LAST NED LRP-GUIDEN VÅR.
Vi har laget en GUIDE til deg som viser deg steg for steg hvordan du setter opp din egen LRP. doTERRAs lojalitetsprogram er den smarteste måten å handle på for deg som ønsker å leve en livsstil med eteriske oljer og rene giftfrie produkter. Du kan spare opp handlepoeng og få tilgang til månedlige gratisprodukter.

LAST NED NORSK prisliste. Prisen som gjelder for deg er "Whsl" som betyr "Wholesale pris" som er rabattert (25%).

Last ned LRP-GUIDEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.