doTERRA Basispakke - for deg som vil starte forsiktig

Basispakken er vår enkleste startpakke og består av noen av de mest brukte eteriske oljene våre. En forsiktig men god start på din oljereise.  

Bestill Basispakken

Dette er BASISPAKKEN

Basispakken er vår minste og enkleste startpakke. 6 eteriske oljer og oljeblandinger pluss fraksjonert kokosolje. Kokosoljen brukes når du skal påføre de eteriske oljene på huden. Basispakken er en fin start hvis du har lyst til å starte litt forsiktig med oljene. Dette er også en fin pakke å kombinere med andre produkter fra sortimentet: for eksempel fraksjonert kokosolje, diffuser, hud- eller hårleieprodukter, tilskudd eller Deep Blueserien for muskler og ledd. 

 PRIS 149 Euro pluss frakt.

Til bestilling

Dette inngår i BASISPAKKEN

Wild Orange (15 ml) - oljen for overflod

Villappelsinoljen kaldpresses fra skallet til appelsiner i Den Dominikanske Republikk. Dette er en olje med en svært oppløftende og frisk aroma. Rett og slett en "gledesolje"! Hovedkomponent i villappelsin er Limonene, et monoterpene som er kjent for sine rensende egenskaper på hud og overflater og samtidig svært stimulerende for humøret.

Peppermint (15 ml) - oppløftende og frisk

Peppermynte er en "gladolje" som er elsket av mange! doTERRAs rene Peppermint er svært poten og virker både kjølende og lindrende. Fremstilles ved å dampdestillere peppermynteblader. Peppermynteolje gir friskere pust og gir god støtte til luftveier og fordøylse. Lindrer forbigående hodepine. 

OnGuard for immunforsvaret (15 ml)

OnGuard består av oljene villappelsin, nellik, kanel, eucalyptus og rosmarin. Denne kombinasjonen virker svært beskyttende. Denne blandingen bruker både jeg og barna mine daglig gjennom høst og vinter for å beskytte oss. Emosjonelt er dette en super olje for grensesetting!

Lavendelolje (15 ml) - oljen for ro og kommunikasjon

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon. En beroligende og lindrende olje kjent for sine mange bruksområder. Dette er en universalolje som er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan lavendel hjelpe deg å uttrykke deg bedre verbalt og roe sinnet.

Sitronolje (15 ml) - oljen for fokus

Lemon - eller sitronolje - er oljen for fokus. Den er kaldpresset fra appelsinskall. En nydelig aroma som gir fokus og mental klarhet og virker oppløftende. Jeg starter hver eneste morgen med et par dråper sitronolje i et vannglass, som en mini-detox for leveren før dagen starter. 

ZenGest (15 ml) - oljeblanding for fordøyelsen

ZenGest består av oljene ingefær, peppermynte, estragon, fennikel, karve og anis. Forskning viser at oljene i denne blandingen virker balanserende og lindrende for plager i fordøyelsen. En olje du alltid bør ha med deg på reiser! Bland den ut med koksolje og smør over magen og under føttene. Ta et par dråper i vann eller i en kapsel.

Tips til utvidelse av Basispakken

Jeg anbefaler alle som ønsker  å innføre eteriske oljer som en del av sin livsstil å investere i en god diffuser som avgir nok aroma og som ikke ødelegges av oljene. Vi har kvalitetsdiffusere i flere prisklasser. 

En diffuser bidrar til å
skape en fredelig og beroligende oase i dine omgivelser – og du får litt SPA-følelse i hverdagen med herlige dufter.

Å bruke diffuser med rene eteriske oljer er i tillegg svært helsebringende. Samtidig som du skaper en god atmosfære bekjemper du virus og bakterier – og påvirker følelsene og tilstanden din i stor grad.

NB! Når du registrerer deg som kunde hos meg får du også en diffuser ABC med mange tips til bruk av diffuser, inkludert oppskrifter. 

Tilbake til pakkeoversikt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.