Mine minikurs

Hei! Det er jeg som er Anne Marit. 

Bli gjerne kjent med meg!

Om å følge strømmen, møte veggen - og finne en ny vei!

Kanskje kjenner du deg igjen i noen av dette? Veien til å leve mer naturlig livsstil har vært en lang reise.

Jeg led av flink-pike-syndromet på mange arenaer gjennom oppveksten (skole, idrett, studier, ekteskap, reservemamma) til langt opp i 30-årene. Har du vært der selv, så vet du hvor utmattende det er.

Jeg fulgte strømmen og tok fornuftige trygge valg med utdanning og karrierevei. Svært få av mine valg var styrt av hjerte og verdier - men av fornuft, økonomi og forventninger utenfra. Det var enklest sånn. Jeg fulgte de kollektive forventningene i mange år. Men hjertet var ikke med. Noe i meg strittet i mot. Etterhvert ble motstandenså fysisk at endringer tvang seg frem - en etter en. 

Sakte men sikkert fant jeg min vei, min stemme - og det som i dag er frihet for meg. I dag jobber jeg som oljeveileder i doTERRA - og som skaper av egne onlineprodukter som ebøker og onlinekurs. 

Jeg tror det er sånn for mange kvinner på min alder. Bare vit at det aldri er for sent å endre kurs. "Den naturlige vei" ble etterhvert min vei. Og kjenner du at det også gjelder deg, så er jeg her for å hjelpe deg fremover.

 

Ta ansvar for egen helse. 

Min motivasjon for alt jeg gjør er å ta et større ansvar helsa mi  - og så ofte jeg kan velge naturlige løsninger. Hjelpe barna mine å gjøre det samme - og hjelpe deg til å gjøre det samme! 

Med utgangspunkt i ønsket om å hjelpe andre å finne den naturlige vei har jeg har jeg bygget opp et av Norges mest aktive doTERRA-team med mange dyktige veiledere og flere tusen oljebrukere. Jeg er sertifisert som Aromatouch- og Symphony of the Cells-behandler. Men aller best liker jeg å undervise.

Jeg er utdannet NLP Coach og har stor interesse for å fotografere og skrive tekster. Utvikling av DIGITALE PRODUKTER som EBØKER OG KURS er derfor en forlengelse av min business. Alt jeg gjør handler om å dele min erfaring og hjelpe andre. Jeg håper dette også kan være til god hjelp for deg!

 

Mine verktøy kan også hjelpe deg! 

Vil du lære mer om hva eteriske oljer er for noe og hvordan du kan bruke de. I vårt introkurs om eteriske oljer finner du alt du trenger for å finne ut om dette er noe du ønsker å implementere selv. 

LES MER

Vil du lære mer om longevity og hvordan alderen påvirker oss, og hva du kan gjøre selv for å påvirke aldringsprosessen. I såfall er vårt introkurs til MetaPWR riktig for deg. Her får du god oversikt over livsstilskonseptet MetaPWR. 

Lær mer om MetaPWR

Mange av mine kunder bruker e-bøkene mine til å dykke dypere ned i oljenes magiske verden. Vi har alle ulike behov. I mine e-bøker og minikurs finner du ressurser som både kan hjelpe deg i gang med oljene - og til å finne nye bruksområder. 

KOMMER SNART

3 ting jeg elsker å bruke tid på!

Sveip fra livet!

Følg meg på Instagram for daglige tips & inspirasjon!

Har du spørsmål til meg? 

Ta gjerne kontakt!