doTERRA Calm & Harmony Kit - for deg som har mye stress i livet

Calm & Harmony Kit  er vår enkleste startpakke og består av noen av de mest brukte eteriske oljene våre. En forsiktig men god start på din oljereise.  

Dette er CALM & HARMONY KIT

Calm & Harmony Kit er startpakken for deg som primært er ute etter eteriske oljer og løsninger som kan støtte deg i å finne en større ro i hverdagen - og for å finne søvnen.

7 eteriske oljer og oljeblandinger pluss Sereniy kapsler som inneholder Lavendel og L-Theanine fra Grønn te. Til denne pakken anbefaler jeg på det sterkeste å legge til fraksjonert kokosolje og en god diffuser, feks Laluz Diffuser (se nederst),

Les mer om hver av oljene som inngår i Calm & Harmony Kit lenger ned. 

PRIS 180,25 Euro pluss frakt.

Dette inngår i Calm & Harmony Kit

Serenity Softgels - 60 myke kapsler

Serenit Softgels er små kapsler med eteriske oljer og L-theanin som gir en god ro før leggetid. Dette er en viktig del av mitt kveldsrituale for å finne god søvn. 1-2 kapsler holder for meg. Inneholder olivenolje, Lavender, L-theanine, ekstrakter fra pasjonsblomst og sitronmelisse.

Serenity (15 ml) - oljen for ro

Serenity- oljen har en beroligende og avslappende aroma som passer godt til kveldsritualer. Smør med litt kokosolje under føttene før leggetid, ha den i diffuser eller pust inn fra hånden. Inneholder Lavender, Cedarwood, Ylang Ylang, Marjoram, Roman Chamomile, Vetiver, Vaniljebønne og Hawaiian Sandalwood. 

Balance (15 ml) - oljen for jording

Balance er jordingsoljen nummer èn. Denne oljeblandingen gir harmoni til sinn og kropp og virker balanserende på følelsene våre. Balance har en varm, treaktig aroma og består av oljene Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, Blue Chamomile og fraksjonert kokosolje. Ferdig til bruk. Smør daglig under fotsålene morgen og kveld.

Lavendelolje (15 ml) - oljen for ro og kommunikasjon

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon. En beroligende og lindrende olje kjent for sine mange bruksområder. Dette er en universalolje som er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan lavendel hjelpe deg å uttrykke deg bedre verbalt og roe sinnet.

Cedarwood (15 ml) - oljen for fokus

Cedarwood - eller sedertre på norsk - er en jordende treolje som er super å smøre under føtter, på pulspunkter og på refleksoligipunkter. Passer også til å puste inn for å finne ro og i diffuser, gjerne med sitrusoljer eller blomsteroljer. Fin hud- og hårolje. Brukes mye bryn- og vippeserum - og i shampo og balsam for å stimulere hårvekst. Støtter luftveier og nervesystemet.

Petitgrain (15 ml) - oljeblanding for fordøyelsen

Bitterappelsinolje destilleres fra bladene på bitterappelsintreet (ikke fra skall eller blomster). En fin eterisk olje mot uren hud, støtter også fordøyelse. Er du sliten? Ta en dråpe i hånden og pust inn eller prøv i diffuser og kjenn den oppfriskende  effekten duften har. 

Peace (10 ml roller) - oljen for ro og kommunikasjon

Peace er en nydelig oljeblanding som består av eteriske oljer som roer ned og lindrer når livet koker og føles stressende. Smør på pulspunkter, bak ører og nakke. Lavender, kamfer, Cedarwood, Ylang Ylang, Merian, Roman Chamomile, Vanilje, Vetiver og Sandalwood. 

Les mer om hvordan du bestiller her. Du kan bestille selv ved å følge min trinn-for-trinn-beskrivelse, eller ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av hvilke oljer som kan passe for deg.

Tips til utvidelse av Calm & Harmony Kit

Jeg anbefaler alle som ønsker  å innføre eteriske oljer som en del av sin livsstil å investere i en god diffuser som avgir nok aroma og som ikke ødelegges av ojene. Vi har kvalitetsdiffusere i flere prisklasser. Du får i tillegg en gratis diffuserguide når du kjøper diffuser av oss. 

En diffuser bidrar til å
skape en fredelig og beroligende oase i dine omgivelser – og du får litt SPA-følelse i hverdagen din med herlige dufter.

Å bruke diffuser med rene eteriske oljer er i tillegg svært helsebringende. Samtidig som du skaper en god atmosfære bekjemper du virus og bakterier – og påvirker følelsene og tilstanden din i stor grad.

NB! Når du registrerer deg som kunde hos meg får du også en diffuser ABC med mange tips til bruk av diffuser, inkludert oppskrifter. 

Tilbake til pakkeoversikt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.