Daily Habit Kit 

 

Daily Habit Kit er en helt unikt sammensatt startpakke og den enkleste måten å komme i gang med doTERRA på. Daily Habit Kit gjør det mye enklere å innføre nye ritualer og rituner. Du vil også i løpet av de første 30 dagene får god erfaring med hva rene, eteriske oljer kan gjøre for deg. 

Dette er Daily Habit Kit 

Denne daglige-vaner-pakken er nettopp sammensatt for å gjøre det enkelt å komme i gang med å leve en mer naturlig livsstil med eteriske oljer og bli mer bevisst på hvordan du kan endre vaner. Steg for steg. Daily Habit Kit er også en unik mulighet til å bli godt kjent med rene eteriske oljer - og komme raskt i gang med å oppleve resultater allerede i løpet av den første måneden.

Med Daily Habit Kit får du testet ut 10 av mine aller største  oljefavoritter! Dette er produkter jeg bruker hele tiden - og som jeg er veldig glad i. 

Les mer om produktene i denne pakken lenger ned. 

PRIS 204 Euro inkl frakt, toll og moms

Dette inngår i Daily Habit Kit

Frankincense (5 ml)

Frankincense - eller røkelsesoljen - lages ved dampdestillering av kvae fra Bosweliatreet i Somalia. Dette er en hellig olje i Midt-Østen og brukt som røkelse under offerseremonier i oldtiden. Den bekjemper tidlig aldring og er en fantastisk hudolje. Den kan brukes til alt og forsterker andre oljer.  Leger kutt, sår og utslett. Jeg tar 2 dråper under tunga hver morgen for cellestøtte og immunforsvar. 

Jordingsoljen Balance (5 ml)

Balance er en av mine store favoritter. En oljeblanding som ga meg en umiddelbar ro. Den består av oljene Frankincense, Blå Chamomile, Osmanthusblomst, Spruce Leaf og Ho Wood Leaf. Balance gir deg ro og harmoni i kropp og sinn. Her starter vi dagen med å smøre Balance under føttene for å få en myk og jordende start på dagen. Super i diffuser og som massasjeolje.

OnGuard for immunforsvar (5 ml)

OnGuard består av oljene villappelsin, nellik, kanel, eucalyptus og rosmarin. Denne kombinasjonen virker svært beskyttende mot virus og bakterier. Denne blandingen bruker både jeg og barna mine daglig gjennom høst og vinter for å beskytte oss. Emosjonelt er dette en super olje for grensesetting!

Lavendelolje (5 ml)

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon. En beroligende og lindrende olje kjent for sine mange bruksområder. Dette er en universalolje som er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan lavendel hjelpe deg å uttrykke deg bedre verbalt og roe sinnet.

Sitronolje (5 ml)

Lemon - eller sitronolje - er oljen for fokus. Den er kaldpresset fra appelsinskall. En nydelig aroma som gir fokus og mental klarhet og virker oppløftende. Jeg starter hver eneste morgen med et par dråper sitronolje i et vannglass, som en mini-detox for leveren før dagen starter. 

ZenGest for fordøyelsen (5 ml)

ZenGest består av oljene ingefær, peppermynte, estragon, fennikel, karve og anis. Forskning viser at oljene i denne blandingen virker balanserende og lindrende for plager i fordøyelsen. En olje du alltid bør ha med deg på reiser! Bland den ut med koksolje og smør over magen og under føttene. Ta et par dråper i vann eller i en kapsel.

DDR Prime oljekapsler for cellehelse

DDR Prime må være et av doTERRAs råeste produkter. Inneholder oljene Frankincense, Villappelsin, Lemongrass, Thyme (timian), Summer Savory, Nellik og Niaouli. Hele familien tar en kapsel av denne hver morgen. For å forebygge, støtte cellehelsen og fornye cellene. Et fantastisk produkt som endrer liv! 

PB Assist +. Dobbelkapslet probiotika.

PB Assist + inneholder seks ulike bakteriestammer i en helt unik kapsel med dobbel vegg. Den har 6 millioner CFU aktive pro-biotiske kulturer og oppløselig pro-biotisk FOS som stimulerer gunstig bakterievekst. Kapselen er designet for å slipp ut litt bakterier av gangen, for å beskytte de mest følsomme pro-biotiske kulturene fra magesyren vår. PB Assist er også en del av vårt daglige rituale!

Deep Blue Rub. For vonde muskler. Og favoritt-tannkrem!

Deep Blue Rub er en helt rå muskelkrem som inneholder eteriske oljer, naturlige planteekstrakter og kjølende ingredienser. Den perfekte kremen for vonde muskler og stive ledd. Med Daily Habit Kit får du også med favoritt-tannkremen min; OnGuard Toothpaste. Helt naturlig og uten fluor. Renser tenner, reduserer plakk og med en mild "whitening effekt".

Les mer om hvordan du bestiller her. Du kan bestille selv ved å følge min trinn-for-trinn-beskrivelse, eller ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av hvilke oljer som kan passe for deg.

Tips til utvidelse av pakken

Jeg anbefaler alle som ønsker  å innføre eteriske oljer som en del av sin livsstil å investere i en god diffuser som avgir nok aroma og som ikke ødelegges av ojene. Vi har kvalitetsdiffusere i flere prisklasser. Du får i tillegg en gratis diffuserguide når du kjøper diffuser av oss. 

En diffuser bidrar til å
skape en fredelig og beroligende oase i dine omgivelser – og du får litt SPA-følelse i hverdagen din med herlige dufter.

Å bruke diffuser med rene eteriske oljer er i tillegg svært helsebringende. Samtidig som du skaper en god atmosfære bekjemper du virus og bakterier – og påvirker følelsene og tilstanden din i stor grad.

NB! Når du registrerer deg som kunde hos meg får du også en diffuser ABC med mange tips til bruk av diffuser, inkludert oppskrifter. 

Gå til bestilling
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.