doTERRA Kids Collection -  barnas oljepakke

KIDS COLLECTION er den perfekte startpakken når du ønsker å introdusere rene eteriske oljer for barna. Oljeblandingene inneholder milde eteriske oljer, ferdig blandet med fraksjonert kokosolje. Trygge og klare til bruk! 

Les blogg Bestill Kids Collection

Dette er KIDS COLLECTION

Kids Collection er er pakken for deg som ønsker å introdusere rene eteriske til barna dine på en trygg måte. Dette er 6 unike oljeblandinger skreddersydd for utfordringer som barn og unge strever med i dag. Oljene er ferdig blandet ut med fraksjonert kokosolje og er klar til bruk. Det følger med en praktisk og fin veske, samt intuitive instruksjonskort med pakken. Les mer om de ulike blandingene under. 

Les mer om hver av oljene som inngår i Calm & Harmony Kit lenger ned. 

PRIS 149 Euro pluss frakt.

Til bestilling

Dette inngår i KIDS COLLECTION

Rescuer (10 ml roller) - "barnas Deep Blue"

Rescuer er lindrende både for kropp, sinn og hjerte. Blandingen er perfekt å ty til når barna har det vondt fysisk eller emosjonelt - eler er sliten etter trening og aktivitet. Noen ganger kan også barna føle seg overveldet og livet føles kaotisk. Da kan Rescuer være til god støtte. Pust inn Rescuer fra hånden, smør over hjertet, mage, nakke - eller der hvor det er fysisk vondt. Barna er intuitive og vil raskt forstå hvilke oljer de trenger. 

OLJER: Copaiba, Lavender, Spearmint og Zanthoxylum.

Tamer (10 ml roller) - støtter fordøyelsen

Tamer er barnas "ZenGest". En mild og fin fordøyelsesblanding for barna. Fordøyelsessystemet vårt er kompleks og er ment å bryte ned og absorbere alt vi tar inn i kroppen. Kropp og sinn henger tett sammen. Når vi grubler og bekymrer oss, setter det seg gjerne i magen. Bruk Tamer for å hjelpe barna å fordøye livets urfordringer. Pust inn fra hånden. Smør på og masser over magen. Hjelp barnet å sette ord på følelser.

OLJER: Spearmint, Japanese Peppermint, Ginger, Parsley Seed, Black Pepper.

Stronger (10 ml roller) - støtter immunforsvaret

Stronger er "barnas OnGuard" - beskyttende blanding. Fin å bruke som daglig beskyttelse for immunforsvaret før skole, på skolen eller når det brygges på noe. Stronger er også fin for barn i alle aldre å bruke for å styrke og beskytte seg selv emosjonelt. Lær de å bruke oljeblandingene sine for å beskytte seg i ulike situasjoner i livet. Pust inn fra hånden, smør på pulspunkter, smør over hjertet eller under føttene.

OLJER: Cedarwood, Litsea, Frankincence, Rose. 

Calmer (10 ml roller) - Søvn og ro

Calmer er oljen for ro og hvile. En perfekt oljeblanding for barna å implementere i sine kveldsritualer før leggetid. Blandingen har en beroligende innvirkning på hjerte og sinn. Hverdagen for mange barn er både hektisk og stressende. Det kan være overveldende for barn, som har ulik grad av sensitivitet. Å gjøre for mye kan få barna ut av sin naturlige balanse. Smør Calmer på pulspunkter, over ryggraden, over hjertet, i nakken - eller masser under føttene. 

OLJER: Lavender, Cananga (Ylang Ylang-blomst), Buddha Wood, Roman Chamomile. 

Steady (10 ml roller) - jordende blanding

Steady er barnas "Balance". Den virker dypt jordende og sentrerende på energien vår. Steady hjelper barna å holde energien sin jordet og stabil gjennom en hektisk og aktiv hverdag. Den har nærende egenskaper som hjelper oss å holde roen når det stormer rundt oss. Pust inn fra hånd eller flaske, Smør over hjertet, på pulspunkter eller runder føttene.

OLJER: Amyris, Balsam Fir, Coriander, Magnolia. 

Brave (10 ml roller) - oljen som gir barna mot

Brave oppmuntrer oss og gir oss mot til å snakke ut, si hva vi egentlig mener og si fra om urettferdighet. Det er kun ved å stå opp for sannheten, uansett hvor ubehagelig og skummelt det er, at vi kan bli frie mennesker. Bruk oljen og kortet som hører til for å hjelpe barna å si hva de mener. Pust inn fra flaske eller hånd, Smør over solar plexus, masser under føtter.

OLJER: Wild Orange, Amyris, Osmanthus, Cinnamon.

Oppbevaringsveske med intuitive forklaringskort

Barnas oljepakke leveres i en fin veske som er praktisk for oppbevaring. Flaskene er også merket på en enkel og intuitiv måte for å lære barna å bruke oljene selv. Det føler også med et kort for hver oljeblanding som forklarer det samme.

Hver flaske har en fargerik og morsom silikontopp som gjør det enkelt å feste flasken på en veske eller på sekken. 

Tips til utvidelse av pakken: Diffuser til nattbordet

Jeg anbefaler alle som ønsker  å innføre eteriske oljer som en del av sin livsstil å investere i en god diffuser som avgir nok aroma og som ikke ødelegges av ojene. Vi har kvalitetsdiffusere i flere prisklasser. Du får i tillegg en gratis diffuserguide når du kjøper diffuser av oss. 

En diffuser bidrar til å
skape en fredelig og beroligende oase i dine omgivelser – og du får litt SPA-følelse i hverdagen din med herlige dufter.

Å bruke diffuser med rene eteriske oljer er i tillegg svært helsebringende. Samtidig som du skaper en god atmosfære bekjemper du virus og bakterier – og påvirker følelsene og tilstanden din i stor grad.

NB! Når du registrerer deg som kunde hos meg får du også en diffuser ABC med mange tips til bruk av diffuser, inkludert oppskrifter. 

Tilbake til pakkeoversikt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.