doTERRA Together Kit - skap en god atmosfære i miljøet 

Together Kit Together Kit – en lekker startpakke med mange olje-klassikere som støtter og påvirker humør og følelser. Perfekt for kontormiljøer, i salonger, hos terapeuter eller hjemmekontor.

Dette er TOGETHER KIT

Together Kit – startpakke med mange olje-klassikere for å støtte og påvirke humør og følelser.
Består av 12 eteriske oljer, en oppbevaringsboks i tre og en lekker Laluz diffuser med moderne design. For deg som driver spa, frisørsalong, butikk, treningssenter, helsesenter, aldershjem, klasserom m.m – og ønsker å la oljene bli en del atmosfæren i lokalene – skape en luksusfølelse. Super også til hjemmekontor og annen hjemmebruk!

PRIS: 352,75 Euro + frakt.

DETTE INNGÅR I TOGETHER KIT

Peppermint (15 ml) - oppløftende og glad

Peppermynte er en favoritt hos mange. Den virker kjølende og lindrende. Fremstilles ved å dampdestillere peppermynteblader. Peppermynteolje gir friskere pust og gir god støtte til luftveier og fordøylse. Lindrer forbigående hodepine. 

Lemon (15 ml) - fokus og rengjøring

Sitronoljen er en energigivende og rensende olje som er kaldpresset fra appelsinskall. Den har en nydelig aroma som gir fokus og mental klarhet, og virker oppløftende. doTERRAs sitronolje fremstilles i Italia under kontrollerte forhold. 

OnGuard (15 ml) - beskyttelse og immunforsvar

Nok en forbruksolje for meg og mange andre. Består av oljene appelsin, nellik, kanel, eucalyptus og rosmarin. Denne kombinasjonen virker beskyttende og styrkende. Brukes daglig høst og vinter.

Green Mandarine (15 ml) - ditt rene potensiale

Destillert fra umodne grønne mandariner. Fantastisk frisk og oppløftende aroma. Perfekt i diffuser med andre oljer, eller bare puste inn en dråpe fra hånden. Minner meg på hvor viktig det er å finne igjen gleden som vi alle har tilgang til. Og kilden av rent potensiale som bor i oss alle. Føler du deg nedstemt? Finn frem Green Mandarine.

Lavendelolje (15 ml) - for søvn, ro og kommunikasjon

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon. En beroligende og lindrende olje kjent for sine mange bruksområder. Dette er en universalolje som er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan lavendel hjelpe deg å uttrykke deg bedre verbalt og roe sinnet.

Eucalyptus (15 ml) - for velvære

En frisk og rensende eterisk olje destillert fra Eucalyptustreet. En super olje for diffuser gjennom høst og vinter, sammen med for eksempel Peppermint og Wild Orange. Den gir en frisk aroma i rommet. Den er også fin i massasjeblandinger og i fotbad med epsomsalt når føttene er slitne.

Lemongrass (15 ml) - oljen for renselse

Sitrongress er en kraffull energirenser. Den hjelper oss å komme i healingmodus. Bruk den i diffuser alene eller sammen med oljer som Clary Sage, Sandalwood, Purify, Lemon. Super også å puste inn fra hånden, smøre under føttene eller bruke i oljeblandinger som støtter muskler og ledd. 

Wild Orange (15 ml) - oljen for overflod

Villappelsinoljen kaldpresses fra skallet til appelsiner i Den Dominikanske Republikk. Dette er en olje med en svært oppløftende og frisk aroma. Rett og slett en "gledesolje"! Hovedkomponent i villappelsin er Limonene, et monoterpene som er kjent for sine rensende egenskaper på hud og overflater og samtidig svært stimulerende for humøret.

Adaptiv (15 ml) - når livet koker

En spennende oljeblanding som er designet for å støtte den som strever med uro og stress. God støtte for nervesystemet. Bruk den i diffuser. Pust inn en dråpe fra hånden. Smør på brystet, over hjertet og mage, panne og nakke. Pust dypt og ta pauser.

Citrus Bliss (15 ml) - oljen for kreativitet

Elsker du sitrusoljer vil du elske Citrus Bliss. En kraftfull blanding proppet med ulike sitrusoljer - og ikke minst vanilje som tar duften til nye høyder. Føler du deg "low" eller nedfor, finn frem Citrus Bliss. Bruk den i diffuser, pust inn en dråpe fra hånden, smør på pulspunkter. Lukk øynene, pust inn og nyt! 

Balance (15 ml) - oljen for jording

Balance er jordingsoljen nummer èn. Denne oljeblandingen gir harmoni til sinn og kropp og virker balanserende på følelsene våre. Balance har en varm, treaktig aroma og består av oljene Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, Blue Chamomile og fraksjonert kokosolje. Ferdig til bruk. Smør daglig under fotsålene morgen og kveld.

Motivate (5 ml) - oljen for motivasjon

Spennende oljeblanding med sitrus-, mynte- og urteoljer og vanilje. Designet for den som trenger ekstra motivasjon i hverdagen. Føler du på stagnasjon og du trenger å litt mer action inn i livet, bruk Motivate for å støtte deg i prosessen. Bruk den i diffuser, pust den inn fra hånden, smør den på håndledd, bak ører og i nakke. Lukk øynene, pust dypt inn og kjenn den nydelige aromaen fra Motivate. 

Laluz diffuser med glasstopp

Peace er en nydelig oljeblanding som består av eteriske oljer som roer ned og lindrer når livet koker og føles stressende. Smør på pulspunkter, bak ører og nakke. Lavender, kamfer, Cedarwood, Ylang Ylang, Merian, Roman Chamomile, Vanilje, Vetiver og Sandalwood. 

Oppbevaringsboks i tre

Use this text to describe your feature in detail. Visitors enjoy reading well written, descriptive copy about specific features of your product.

Tips til utvidelse av Calm & Harmony Kit

Jeg anbefaler alle som ønsker  å innføre eteriske oljer som en del av sin livsstil å investere i en god diffuser som avgir nok aroma og som ikke ødelegges av ojene. Vi har kvalitetsdiffusere i flere prisklasser. 

En diffuser bidrar til å
skape en fredelig og beroligende oase i dine omgivelser – og du får litt SPA-følelse i hverdagen din med herlige dufter.

Å bruke diffuser med rene eteriske oljer er i tillegg svært helsebringende. Samtidig som du skaper en god atmosfære bekjemper du virus og bakterier – og påvirker følelsene og tilstanden din i stor grad.

NB! Når du registrerer deg som kunde hos meg får du også en diffuser ABC med mange tips til bruk av diffuser, inkludert oppskrifter. 

Tilbake til pakkeoversikt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.