Familiepakken - "full pakke". Den beste måten å starte på!

Familiepakken er den rimeligste og mest optimale måten å starte på. Du får 9 fantastiske oljer med mange bruksområder, en diffuser, kokosolje og veggi-kapsler til intern bruk av oljene. Du  kommer raskt i gang med doTERRA livvsstilen.

Bestill Familiepakken

Dette er Familiepakken 

Nedenfor kan du lese om alle oljene og produktene som inngår i Familiepakken til doTERRA. Helt nederst finner du også en oversikt over BONUS-materiell du får ved å registrere deg som en del av mitt team. Vær kritisk til hvem du registrerer deg hos. Og følg magefølelsen. Vit at opplæring og oppfølging er alfa og omega for å få en god start på din oljereise. Mitt team og jeg er her for å veilede deg og hjelpe deg i gang. Det er vår oppgave som oljeveiledere og det tar vi på alvor.  

Les mer om produktene i denne pakken lenger ned. 

PRIS 290 Euo. Porto kommer i tillegg.

Bestill Familiepakken

Dette inngår i Familiepakken

Frankincense (15 ml)

Frankincense - eller røkelsesoljen - lages ved dampdestillering av kvae fra Bosweliatreet i Somalia. Dette er en hellig olje i Midt-Østen og brukt som røkelse under offerseremonier i oldtiden. Den er en fantastisk hudolje. Den kan brukes til det meste og forsterker andre oljer.  Lindrer utslett. Jeg tar 2 dråper under tunga hver morgen for cellestøtte og immunforsvar. 

Wild Orange (15 ml)

Villappelsinolje har en svært oppløftende og frisk aroma. Rett og slett en "gladolje"! Hovedkomponent i villappelsin er Limonene, som er kjent for sine rensende egenskaper på hud og overflater og samtidig svært stimulerende for humøret. Så denne oljen kan du bruke til husvask - og bli i godt humør samtidig! Wild Orange er helt nydelig i diffuser sammen med peppermynte, spearmint, Frankincense, lavendel eller geranium. 

OnGuard (15 ml)

OnGuard består av oljene villappelsin, nellik, kanel, eucalyptus og rosmarin. Denne kombinasjonen virker svært beskyttende. Denne blandingen bruker både jeg og barna mine daglig gjennom høst og vinter for å beskytte oss. Emosjonelt er dette en super olje for grensesetting!

Lavendelolje (15 ml)

Lavendel - oljen for ro og kommunikasjon. En beroligende og lindrende olje kjent for sine mange bruksområder. Dette er en universalolje som er nydelig i diffuser sammen med mintoljer og sitrusoljer. Emosjonelt kan lavendel hjelpe deg å uttrykke deg bedre verbalt og roe sinnet.

Sitronolje (15 ml)

Lemon - eller sitronolje - er oljen for fokus. Den er kaldpresset fra appelsinskall. En nydelig aroma som gir fokus og mental klarhet og virker oppløftende. Jeg starter hver eneste morgen med et par dråper sitronolje i et vannglass, som en mini-detox for leveren før dagen starter. 

ZenGest (15 ml)

ZenGest består av oljene ingefær, peppermynte, estragon, fennikel, karve og anis. Forskning viser at oljene i denne blandingen virker balanserende og lindrende for plager i fordøyelsen. En olje du alltid bør ha med deg på reiser! Bland den ut med koksolje og smør over magen og under føttene. Ta et par dråper i vann eller i en kapsel.

Oregano (15 ml)

Den kraftfulle og intense oreganooljen dampdestilleres er en viktig olje å ha i hus!  Oregano har et høyt phenol-innhold og bør derfor alltid blandes ut med kokosolje før påføring på hud eller innvortes bruk. Oregano er en av oljene jeg tar frem med en gang jeg kjenner det klør i halsen og jeg brygger på noe. Den virker også rensende emosjonelt og hjelper oss å bli kvitt ting vi holder fast ved og ikke lenger trenger i livet vårt. 

Rosemary (15 ml)

Rosmarin er kjent som krydder i matlaging og fast tilbehør til lammesteken. Rosmarin ble ansett som hellig i mange siviliasjoner og ble brukt som rensemiddel for å drive bort onde ånder og beskyttelse mot sykdommer. Rosmarinolje er super i diffuser med Wild Orange og Peppermint - på morgenen, på hjemmekontor og under lekselesing når fokus er nødvendig. Super i massasjeblandinger og i sjampo og balsam for bedre hårvekst.

Peppermint (15 ml)

Peppermynte er en favoritt hos mange. Den renser og stimulerer bevisstheten og virker kjølende. Den fremstilles ved å dampdestillere peppermynteblader. Peppermynteolje har også blitt benyttet i århundrer for å lindre. Den gir friskere pust og gir god støtte til luftveier og fordøyelse. Super støtte og lindring mot spenninger i hode/panne.

Fraksjonert kokosolje til utblanding

Fraksjonert kokosolje er en lett, luktfri og flytende bæreolje som vil hjelpe å øke fordelingen og absorberingen av de eteriske oljene. Dette er en helt naturlig olje som unngår å tette igjen porene. Oljen i seg selv er  mykgjørende og god for tørr hud. 

Petal diffuser

Med i Familiepakken får du en diffuser. Dette er en utrolig effektiv måte å spre de aromatiske komponentene fra oljene i luften og rommet du er i. Vi vet at lukt kan fremkalle minner og emosjonelle reaksjoner. De eteriske oljene absorberes lynraskt av luktereseptorer i nesen, som har direkte tilgang til den limbiske delen av hjernen vår (følelsessenteret vårt). Derfor er bruk av diffuser en fantastisk fin måte å oppnå god effekt av oljene på over tid. 

Veggie-kapsler

Med i Familiepakken følger også en boks med tomme veggie-kapsler. Dette er kapsler du kan bruke for intern bruk av de eteriske oljene. Kapslene er uten gelatin, hvete, sukker, stivelse og dyreprodukter. Laget av vegetabilske ingredienser som ikke påvirker fordøyelsen. Kapslene gjør at oljene absorberes raskt og enkelt. 

Tips til utvidelse av pakken 

Ønsker du å utvide med flere produkter enn Familiepakken vil jeg anbefale deg å teste ut muskelkremen eller stiften Deep Blue!

De kraftfulle og effektive Deep Blue-produktene er blant doTERRAs aller mest solgte produkter. Jeg overdriver heller ikke når jeg sier at Deep Blue er en storfavoritt for oss oljebrukere! Deep Blue er alltid med i veska, treningsbagen og på reiser.

LES MER OM DEEP BLUE PÅ BLOGGEN. 

Tilbake til pakkeoversikt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.