doTERRA Deep Blue for muskler og ledd. Hvordan bruke Deep Blue.

 

De kraftfulle og effektive Deep Blue-produktene er blant doTERRAs aller mest solgte produkter. Jeg overdriver heller ikke når jeg sier at Deep Blue er en storfavoritt for oss oljebrukere! Deep Blue er alltid med i veska, treningsbagen og på reiser.

Deep Blue virker lindrende på problemområder og er fascinerende nok både avkjølende og varmende. Perfekt før og etter trening for atleter, idrettsutøvere, mosjonister - og for deg og meg  som av ulike grunner har våre problemområder i muskler og ledd. 

Deep Blue-serien består av følgende produkter:

 • Deep Blue ren oljeblanding - 5ml flaske
 • Deep Blue ren rollerblanding  - 10 ml rollerflaske
 • Deep Blue Touch, fortynnet med kokosolje - 10 ml rollerflaske
 • Deep Blue Rub - muskelkrem i tube med eteriske oljer og planteekstrakter
 • Deep Blue Stick med Copaiba  - praktisk lindrende stift uten søl
 • Deep Blue Polyfenolkompleks - kapsler for intern bruk (denne må foreløpig kjøpes via Sverige eller andre land...vi venter på godkjenning i Norge)

NYHET august 2022: Siste tilskuddet til Deep Blue-familien er Deep Blue Stick - en praktisk stift uten søl - som i tillegg til Deep Blue-oljene inneholder lindrende Copaiba. 

De viktigste eteriske oljene i Deep Blue serien

 • WINTERGREEN/VINTERGRØNN:  Svært lindrende og stimulerende. Frisk oppløftende aroma.. Den viktigste kjemiske komponenten i  oljen er metylsalicylat som brukes i kremer og massasjeblandinger på grunn av sine lindrende egenskaper. Vintergrønn og bjørk er faktisk de eneste plantene i verden som inneholder denne kjemiske komponenten naturlig. Brukes i massasje, fotmassasje, nakkemassasje eller i lindrende badevann/fotbad (med epsomsalt).
 • PEPPERMINT/PEPPERMYNT: Peppermint har en forfriskende og mintaktig aroma og smak. Høyt mentolinnhold av svært høy kvalitet. Virker avkjølende og lindrende på huden. Peppermint har utallige bruksområder.  
 • HELICHRYSUM/STRÅBLOM: Mange fordeler for huden. Lindrende. Gjenopprettende. Foryngende. Kalles av mange for "flytende plaster".  Denne spesielle urten har blitt brukt i plantemedisin helt tilbake til antikkens Hellas. Planten produserer svært lite eterisk olje, så den er høyt verdsatt og svært ettertraktet på grunn av egenskapene oljen har på huden.
 • BLUE TANSY/BLÅ REINFANN: Planten har en kjemisk sammensetning som er svært lindrende og nærende for huden. Brukes mye i hudpleieprodukter og serumer. Også mye brukt i massasjeblandinger. 
 • YLANG YLANG: Svært nærende og beskyttende egenskaper og mye bruk i aromaterapi, massasaje, parfyme og hudpelie. Nydelig aroma. 
 • GERMAN CHAMOMILE/TYSK KAMOMILLE: Beroligende og svært lindrende olje for huden. Brukt innen naturmedisin i flere tusen år. Planten har fått tilnavnet «plantenes lege» fordi den har positive effekter på planter som vokser i nærheten. 

Hvordan bruke Deep Blue produktene

Deep Blue har utallige bruksområder og brukes her i huset til alt som har med muskler og ledd å gjøre: før og etter trening, etter timer foran PC, etter lange gåturer, når en muskel er vond, når noen våkner med stiv nakke, under menstruasjon, når uhellet er ute og noen forstuer en tommel eller tråkker over eller får en lårhøne. I tillegg bruker jeg Deep Blue Polyfenolkompleks i kapsel daglig for å forebygge innenfra.

Jeg håper disse tipsene kan sette deg på sporet over når du kan bruke Deep Blue-serien.

 • Bruk Deep Blue olje eller krem i en massasje (rygg, nakke, legger) og kjenn den herlige lindrende, varmende og avkjølende følelsen som brer seg når oljene begynner å jobbe.

 • Tynn ut Deep Blue oljeblanding med fraksjonert kokosolje og masser barnas urolige ben og voksesmerter før leggetid eller etter trening og aktivitet. 
 • Smør Deep Blue krem eller stiften på legger og knær før trening for mer kraft og forebygging av skade - og etter trening for raskere restitusjon. 

 • Smør inn oljeblandingen Deep Blue på fingre, håndledd, skuldre og nakke etter mange timer foran datamaskinen. Anbefales! Utrolig deilig og lindrende
 • Etter en lang løpetur kan du tynne ut et par dråper Deep Blue lindrende blanding i fraksjonert kokosolje og massere inn. Her kan du også bruke Deep Blue Rub eller stiften.
 • Etter en lang dag på jobb masser inn oljeblanding, krem eller stift på korsryggen
 • Bruk Deep Blue produktene over mage og korsrygg under menstruasjon og "de dagene av måneden" 
 • Smør oversåre ledd for å redusere inflammasjon. Smør lagvis på med Lemongrass, Copaiba og Turmeric først - og deretter Deep Blue Rub for enda bedre effekt.
 • Ha alltid Deep Blue i gymbagen eller treningsbagen til barna og tenåringer
 • Smør Deep Blue og/eller Deep Blue stick med Copaiba hyppig over område ved forstuelse for lindring og raskere restitusjon
 • Er du tett? Smør Deep Blue over brystet.
 • Har du gått mye og bena er trøtte eller slitne? Masser inn føttene med Deep Blue.

 

Deep Blue Polyfenolkompleks

Jeg kan ikke snakke om Deep Blue uten å si litt mer om polyfenolkomplekset i serien! Dette til tross for at produktet ennå ikke er godkjent for salg i Norge. Vi venter tålmodig på godkjenning - og enn så lenge bestiller vi fra Sverige eller andre land i Europa hvor dette er tilgjengelig.

Deep Blue Polyphenol Complex leverer polyfenol-ekstrakter fra frankincense, turmeric/gurkemeie, grønn te, ingefær, granateple og grapefruktfrø - og er designet for å jobbe innenfra og gi lindring til verkende muskler og ledd. Kapslene kan tas ved behov eller daglig for langvarig og forebyggende effekt. Kapslene er perfekt å bruke i kombinasjon med andre Deep Blue-produkter, som Deep Blue stick med Copaiba eller Deep Blue Rub (kremen). Personlig tar jeg 2 kapsler om dagen til måltider, morgen og kveld.

Deep Blue - oljen for å overleve smerte

Deep Blue brukes primært for å lindre fysiske ubehag med muskler og ledd, men kan også brukes for den som har emosjonelle underliggende årsaker til fysiske ubehag. Les mer om dette temaet i boken Essential Emotions:

 

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.