Nysgjerrig på MetaPWR fra doTERRA? Bli med på gratis online minikurs!

Hva er et minikurs? Vårt minikurs om MetaPWR er et videobasert online introkurs som det tar ca 1 time å gjennomføre. Du logger deg selv inn på kurset hjemmefra. 

Dette er en unik mulighet til å finne ut om MetaPWR er noe for deg eller ikke. NB! Kurset er for alle våre doTERRA-kunder - OG for deg som ikke har doTERRA konto fra før. 

Dette vil du lære i det videobaserte minikurset om MetaPWR!

  • Hva er MetaPWR?
  • Hva betyr det å ha god metabolsk helse?
  • Litt om metabolsk syndrom
  • Hva bestemmer vår biologiske alder?
  • Hvordan kan vi bremse aldringsprosessen?
  • Vi går gjennom MetaPWR-produktene. Tips til bruk og hverdagsrutiner med MetaPWR.
  • Referansehistorier; hva har andre opplevd?
  • Hvordan komme i gang med MetaPWR og få god støtte og opplæring?

NB! Det eneste vi krever av deg for å gi deg tilgang til vårt minikurs er at du enten allerede er kunde i vårt team - eller at du ennå IKKE har en doTERRA konto fra før. En hyggelig oljeveileder tar kontakt med deg for å gi deg tilgang til kurset.

NB! Du har kun tilgang til mikrokurset i 14 dager fra du melder deg på.

"Jeg har opplevd mange av de samme resultatene som andre; mer energi, bedre søvn, bedre hud, mer mental klarhet, mindre vondt i ledd og økt fleksibilitet. Men det du ikke kan se på utsiden er at min indre uro faktisk har blitt borte. Jeg føler meg mye roligere. Jeg håndterer stress på en annen måte. Ting som før stresset meg, bare preller av. Jeg føler meg gladere og mer fornøyd. Tidligere kunne du neste se smerten som kroppen min bar rundt på. Nå føles det som jeg har gitt slipp..."

Bruker MetaPWR

"Jeg har fått mer hår - og artose-smertene er minimale etter å ha brukt MetaPWR Advantage med kollagen i 3-4 måneder. "

Deltager gratiskurs

"Jeg har nå brukt MetaPWR i 3 uker, og merker at kroppen føles «lettere». Jeg har minimalt med smerter i hofter etter å ha vært ute og gått En annen ting er at «dobbelthaken» er blitt mindre..... "

Bruker MetaPWR

"Jeg opplever mer mental utholdenhet og smertene i hofta er borte (tør neste ikke skrive det) og dette bare med en halv pose, foreløbig. Jeg er spent fremover da jeg mener jeg også opplever endringer i markerte linjer i ansiktet. "

Bruker MetaPWR

Unik mulighet til å skape endringer i din metabolske helse

Vi elsker doTERRAs nye konsept MetaPWR - og vil gjerne dele vår erfaring og kunnskap med deg. Vi har derfor laget et online minikurs for deg! Dette gir deg en unik mulighet til å bli kjent med MetaPWR i ro og mak - og deretter komme i gang med å skape endringer i ditt liv. 

NB! Minikurset er kun tilgjengelig i 14 dager fra du starter, så husk å sette av tid!

Ja jeg vil gjerne delta på minikurs om MetaPWR!

Bli med på vårt minikurs om MetaPWR og få et godt overblikk over hvordan ta grep for egen metabolske helse og gi liv til årene dine. NB! Husk at introkurset kun er for deg som ikke har en doTERRA konto fra før.

"Longevity" handler om "å leve lenge - friskest mulig". Nyere forskning fra Harvard og andre forskningsinstitusjoner viser at metabolsk helse og biologisk alder er uadskillelige. Det betyr at jo sterkere og og sunnere din metabolske funksjon er, jo yngre vil du føle deg innvendig og på utsiden. Undersøkelser bekrefter at vi i gjennomsnitt bruker 8 av våre siste år uten å være i stand til å nyte livet - på grunn av helseutfordringer. MetaPWR-konseptet er doTERRAs nye system for å optimalisere metabolsk helse på cellenivå og gi mer liv til årene våre! Ja, du må fortsatt gjøre gode og sunne livsstilsvalg, men ved å bruke MetaPWR-produktene maksimerer du effekten av livsstilsvalgene dine - og får de til å nå lengre enn de ville gjort uten:

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.