Nysgjerrig på eteriske oljer? Bli med på minikurs i rene, eteriske oljer!

Vi skjemmer deg bort ved å sende deg oljeprøver i posten - og gi deg opplæring i disse via min online kursportal. Kurset er videobasert, tar ca to timer å gjennomføre - og er helt gratis. 

Dette er en unik mulighet til å teste oljer av terapeutisk kvalitet, for å finne ut om dette er noe for deg. Bli med? 

Dette vil du lære under minikurset

  • Trygg bruk av eteriske oljer
  • Hvordan beskytte deg selv og dine nærmeste med riktig bruk av rene eteriske oljer
  • Forslag til bruk av oljeprøvene du har mottatt 
  • Tips og anbefalinger til oljebruk mot vanlige utfordringer som sesongplager, immunforsvar, stress,  såre muskler, energi og mye mer. 

NB! Det eneste vi krever av deg er at du IKKE har en doTERRA konto fra før, at du blir med i Facebook-gruppa med et åpent sinn - og at du er oppriktig interessert i å lære mer om eteriske oljer fra meg.

 

"Jeg har hatt en super uke! Lært mye og blitt veldig overraska over virkningen av oljene."

Deltager Spoil Me april 2020

"Tusen takk for info Mia - knallprodukter💞Tannkrem er gull - gode tilbakemeldinger fra tannlege👍 rett og slett alle OnGuard produktene er ett must💞"

Deltager Spoil Me april 2020

"Balanceoljen er en av mine favorite so far. Jeg bruker den når jeg mediterer. 🌿Ønsker alle dere en fin og frisk dag!"

Deltager Spoil Me april 2020

"Behagelig lukt. Tåler parfymer veldig dårlig og prøver å unngå ting med mye lukt. Godt å kjenne at man IKKE får pustestopp av disse oljene dere bruker"

Deltager Spoil Me april 2020

"Det er så supert at disse live sendingene blir liggende så kan jeg se de når det passer meg. Spennende olje og nå har jeg gjort som jeg fikk beskjed om, snuse den inn. Så får jeg se hvordan kropper reagerer utover dagen😍"

Deltager Spoil Me april 2020

"Vi brukte oljen slik du viste, jeg kom iallfall i en behagelig flytstemning. Fin konsentrasjon. Den dufter rent og litt av bark og vanilje. Utrolig deilig. Nå skal jeg tegne, ha en fin dag."

Deltager Spoil Me april 2020

"Det var en et veldig hyggelig bekjentskap med lukten Balance. Brukte den flere ganger i dag og synes at den er veldig behagelig."

Deltager Spoil Me april 2020

"Forfriskende 👍 spennende produkter, startet litt i dag med peppermynte og sitron. Veldig god info på sendingen i dag , veldig nyttig."

Deltager Spoil Me april 2020

Unik mulighet til å skape endringer i ditt liv

Vi elsker doTERRAs rene og terapeutiske eteriske oljer - og vil gjerne dele disse med deg. Vårt dyktige team arrangerer gratis minikurs i rene, eteriske oljer, noe som gir deg en stor mulighet for å bli kjent med doTERRAs eteriske oljer - og komme i gang med å skape endringer i ditt liv. Mer jording balanse, energi, fokus og våkenhet. 

Bli med på 4-dager med GRATIS opplæring med inspirasjon og støtte. 

Du får tilsendt en introduksjonspakke fra oss med sju prøver på noen av våre aller største oljefavoritter fra doTERRA: 

  • Peppermynte
  • Lemon
  • Lavendel
  • Balance 
  • OnGuard
  • Deep Blue Rub (muskelkrem)

NB! BEGRENSET antall plasser! 

Ja jeg vil være med på gratiskurset Spoil Me!

Bli med og lær mer om rene eteriske oljer. Du få tilsendt 6 oljeprøver fra meg før kurset starter

Velg alltid rene oljer!

Se denne videoen hvor doTERRA forklarer renhet. De færreste forstår hvor vanskelig det er å lage så rene oljer som doTERRA tilbyr. Det betyr at de må takke nei til mange. Alt de gjør tar utgangspunkt i at vi skal få kun rene oljer.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.