doTERRA - med renhet og håp i fokus

doTERRA har en visjon om å endre verden. Et samfunn av gangen. En person av gangen. En dråpe av gangen. Å velge renhet er det viktigste valget du gjør når det gjelder bruk av eteriske oljer og det å leve en naturlig livsstil.

Rene, terapeutisk grad eteriske oljer 

doTERRA betyr "Gift from the earth" eller "Gaver fra jorden".

doTERRA ble grunnlagt i 2008 med misjon om å dele terapeutisk grad eteriske oljer til verden. Det vil si rene, potente eteriske oljer av høy kvalitet.

doTERRAs største utfordring var å etablere en kvalitetsstandard for renhet i en industri som aldri hadde hatt noen standard. Eierne var fra dag èn dedikert denne oppgaven - og sørge for å levere de reneste eteriske oljene av høyeste kvalitet slik at vi med sikkerhet vet at at vi kun bruker rene oljer.

doTERRAS arbeid resulterte i en ny standard for terapeutiske kvalitetsoljer: CPTG Certified Pure Therapeutic Grade.  Les mer om CPTG her på doTERRAs egne sider.

Fra denne siden kan du lese hvilke 3. partstester som er gjort av akkurat den spesifikke oljen du kjøper hjem til deg. 

Siden etableringen har tusenvis av mennesker verden over omfavnet doTERRA og selv fått erfare den helt unike kraften i doTERRA sine eteriske oljer. 

Kom i gang med doTERRA

Hvorfor er doTERRA annerledes?

doTERRA garanterer at de høster og utvinner oljer fra planter som vokser der de trives aller best. De mener at vi som oljebrukere fortjener kun de aller reneste, mest potente og effektive oljene på jorden."Source To You. Most tested. Most trusted." Ønsker du å lese mer om dette arbeidet? Les mer om Source To You her. 

Gjennom programmet "Co-Impact-Sourcing" sikrer også doTERRA et tett partnerskap med lokalsamfunn, bønder og destillerier. Dette sikrer arbeidsplasser, rettferdige lønnsforhold og best mulig arbeidsforhold. Dette er helt unik og en enormt stor trygghet for deg og meg som brukere av oljene. Les om flere av Co-Impact-Sourcing prosjektene her. 

Ikke nok med det. doTERRA har i tillegg en non-profit veldedighetsorganisasjon, Healing Hands, hvor hele inntekten på utvalgte produkter  (Hope oljeblanding, Rose håndkrem m.m) til å hjelpe samfunn og prosjekter over hele verden. Healing Hands har som mål å bringe healing og håp til verden. En verden uten sykdom og fattigdom. For å klare dette hjelper doTERRA samfunn for samfunn ved å gi dem verktøyene og kunnskapen de trenger for å bli selvdrevne. Les mer om Healing Hands her. 

 Se doTERRAS videointroduksjon til Healing Hands:

doTERRA er hjelp til selvhjelp 

Jeg og teamet mitt snakker stadig om det; hvor imponert vi er over selskapet doTERRA, verdiene, etikken og hvordan de faktisk daglig bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. 

De VIL endre verden. Og de gjør det! Via det tette samarbeidet med bøndene, hjelp-til-selvhjelpsprosjektene, samfunnene, enkeltpersonene, kvinnene og barna, distributørene, kundene, oljene - og hver eneste lille dråpe som gjør en forskjell i våre liv. 

Jeg har lenge jaktet etter et produkt og et selskap med verdier som "matcher" mine egne verdier,  ønsker og drømmer. Da jeg fant doTERRA følte jeg at jeg kom hjem. Sånn vet jeg at mange i teamet mitt også føler det. 

Sammen med teamet mitt og alle våre kunder har vi valgt å leve en mer naturlig og giftfri livsstil, med doTERRAs oljer og oljeprodukter som veileder og verktøykasse. Jeg har et verktøy som jeg kontinuerlig bruker for å løse mange av livets fysiske og mentale utfordringer. Og ikke minst føler jeg stor takknemlighet for å kunne bringe oljekunnskapen videre til mine barn. Å lære mine barn å ta godt vare på seg selv på naturlig måte er den beste gaven jeg kan gi dem. 

Bli med meg og mitt team å endre verden!

Bli medlem du også

 

"True healing is learning to parent yourself. It is learning how to self-regulate, to reason with your emotions, to make good choices for the long-term. It is learning to mother yourself, to nurture and care for yourself. It is learning to father yourself, to guide and make the right decicions."

Brianna Wiest

The doTERRA difference

Når du velger doTERRA så velger du oljer som er forsiktig destillert fra planter som er tålmodig høstet i det perfekte øyeblikk av erfarne bønder over hele verden. Se videoen og få et innblikk og litt større innsikt i hvordan doTERRA jobber.

Kjøp kun det som er rent!

Renhet er eneste drivkraft i doTERRA. I alt de gjør. Dette utgjør hele forskjellen på resultater eller ikke resultater. Dette er vanskelig å forklare. Du må prøve selv. Jeg digger at det finnes selskaper som tør å gjøre det doTERRA gjør. Og som holder det de lover.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.