GRATIS INTROKURS

Med renhet og håp i fokus

 

doTERRA har en visjon om å endre verden. Et samfunn av gangen. En person av gangen. En dråpe av gangen. Å velge renhet er det første og viktigste valget du tar når det gjelder bruk av eteriske oljer og det å leve en naturlig livsstil. Kvalitet og renhet er helt avgjørende for å oppnå den terapeutiske effekten fra planten som du er ute etter.

Rene, terapeutisk grad eteriske oljer 

doTERRA betyr "Gift from the earth" eller "Gaver fra jorden".

doTERRA ble grunnlagt i 2008 med misjon om å dele terapeutisk grad eteriske oljer til verden. Det vil si rene, potente eteriske oljer av høy kvalitet.

doTERRAs største utfordring var å etablere en kvalitetsstandard for renhet i en industri som aldri hadde hatt noen standard. Eierne var fra dag èn dedikert denne oppgaven - og sørge for å levere de reneste eteriske oljene av høyeste kvalitet slik at vi med sikkerhet vet at at vi kun bruker rene oljer.

doTERRAS arbeid resulterte i en ny standard for terapeutiske kvalitetsoljer: CPTG Certified Pure Therapeutic Grade.  Les mer om renhet her på doTERRAs egne sider.

På samme side kan du lese hvilke 3. partstester som er gjort av akkurat den spesifikke oljen du kjøper hjem til deg. 

Siden etableringen har millioner av mennesker verden over omfavnet doTERRA og selv fått erfare den helt unike kraften i doTERRA sine eteriske oljer.

Les mer om oljene

Hvorfor er doterra annerledes?

doTERRA garanterer at de høster og utvinner oljer fra planter som vokser der de trives aller best.

Gjennom programmet "Co-Impact-Sourcing" sikrer doTERRA et tett partnerskap med lokalsamfunn, bønder og destillerier. Dette sikrer arbeidsplasser, rettferdige lønnsforhold og best mulig arbeidsforhold. Dette er helt unik og en enormt stor trygghet for deg og meg som brukere av oljene. Les om flere av Co-Impact-Sourcing prosjektene her. 

Ikke nok med det. doTERRA har i tillegg en non-profit veldedighetsorganisasjon, Healing Hands, hvor hele inntekten fra  utvalgte produkter (Hope oljeblanding, Rose håndkrem m.m) går til å hjelpe samfunn og prosjekter over hele verden.

Healing Hands har som mål å bringe healing og håp til verden. En verden uten sykdom og fattigdom. For å klare dette hjelper doTERRA samfunn for samfunn ved å gi dem verktøyene og kunnskapen de trenger for å bli selvdrevne. Les mer om Healing Hands her. 

Video Poster Image

doterra er for meg "hjelp til selvhjelp"! 

Jeg og teamet mitt snakker stadig om det; hvor takknemlige vi er over å være en del av visjonen til doTERRA, verdiene, etikken. Vi ser daglig hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. 

De VIL endre verden. Og de gjør det! Via det tette samarbeidet med bøndene, hjelp-til-selvhjelpsprosjektene, samfunnene, enkeltpersonene, kvinnene og barna, distributørene, kundene, oljene - og hver eneste lille dråpe som gjør en forskjell i våre liv. 

Jeg har lenge jaktet etter et produkt og et selskap med verdier som "matcher" mine egne verdier,  ønsker og drømmer. Da jeg fant doTERRA følte jeg at jeg kom hjem. Sånn vet jeg at mange i teamet mitt også føler det. 

Sammen med teamet mitt og alle våre kunder har vi valgt å leve en mer naturlig og giftfri livsstil, med doTERRAs oljer og oljeprodukter som veileder og verktøykasse. Jeg har et verktøy som jeg kontinuerlig bruker for å løse mange av livets fysiske og mentale utfordringer. Og ikke minst føler jeg stor takknemlighet for å kunne bringe oljekunnskapen videre til mine barn. Å lære mine barn å ta godt vare på seg selv på naturlig måte er den beste gaven jeg kan gi dem. 

Bli med meg og mitt team å endre verden!

Kom i gang med doTERRA

Et selskap med bunnsolide verdier! 

For meg er doTERRA så utrolig mye! Det er mitt husapotek og min verktøykasse nummer èn når alle hverdagsutfordringer i familien dukker opp - og de er det mange av! I tillegg er det min måte å hjelpe verden på. Gjøre verden til et bedre sted. Hjelpe alle menneskene i andre enden av flasken til en mer verdig hverdag. Se disse videoene så forstår du mer av hva doTERRA er for mange mennesker verden over!