Mine minikurs

Eteriske oljer. Ren plantekraft.

 

"Smell it - and fall in love!"

De fleste forbinder eteriske oljer med aromaterapi. Slik var det for meg også. En helt ny verden åpnet seg da jeg luktet på min første Frankincense-olje og jeg fikk mine første oljer fra doTERRA i hus. Det var en umiddelbar forelskelse.

Mange små brikker falt på plass - og jeg så en ny og spennende måte å ta vare på min egen og mine barns helse på som jeg ikke visste eksisterte. Det var som å komme hjem. 

I dag tipper jeg vi løser 80-90% av alle våre hverdagsutfordringer med oljene våre. Den viktigste gaven jeg kan gi til mine barn er å lære de å ta vare på seg selv - med naturlige virkemidler. To av tre har flyttet ut av hjemmet - og har naturlig nok med seg hver sin lille olje-kiste og "verktøykasse". 

Har du også lyst til å lære mer? Da bør du melde deg på vårt populære 2-timers minikurs "Aromaterapi for hjemmebruk", spesialdesignet for deg som er nysgjerrig  og har lyst til å teste rene eteriske oljer. kun kr 199,- (verdi kr 1.200,-). 

Ja, jeg vil gjerne bli med på minikurs

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er  aromatiske komponenter, eller bittesmå organiske molekyler, som finnes naturlig i planter; i planteceller eller såkalte "kjertler" i alt fra fruktskall og bark til røtter, blader og blomster. Det er sammensetningen av disse komponentene som bestemmer hvilken aroma og fordelaktige virkestoffer den enkelte oljen har. Oljene er "flyktige" og beveger seg raskt gjennom luft, hud og barrierer, noe som gjør de så kraftfulle.

Helt intuitivt har mennesket i alle tider tydd til planter for å dempe symptomer og bedre helsen. Vi vet at peppermynte og ingefær støtter fordøyelsen. Vi vet at lavendel lindrer sår, kan roe oss og virke søvndyssende - og at tea tree renser og lindrer. Det er slik moder jord er skapt for oss!

De eteriske oljene kalles plantens immunforsvar fordi de beskytter planten fra "inntrengere" utenfra; parasitter, virus og bakterier. De omtales også som "plantens hormoner og bærer av plantens livskraft"! Disse kraftfulle egenskapene kjenner menneskekroppen igjen. Rene eteriske oljer virker beskyttende og har kraftfulle fordeler for våre helse og velvære.

Så ja, eteriske oljer er så mye mer enn duft og aromaterapi. Du kan bare glede deg til å utforske denne verdenen.

 

 

Eteriske oljer og oljeblandinger 

Med din egen doTERRA konto får tilgang til en lang rekke rene eteriske oljer - alt fra treoljer, til sitrusoljer, urte-oljer og blomsteroljer. I tillegg får du tilgang til spesialdesignede og unike oljeblandinger rettet mot spesifikke utfordringer eller behov (hormonstøtte, stress, søvn osv). Vi har også unike blandinger tilpasset barnas behov.

Rene produkter med oljer

doTERRA har også en lang rekke rene produkter rettet mot hud- og kroppspleie, egen spa-serie, hårpleie, rengjøring, vonde muskler og ledd - og nyheten doTERRA Sun - mineralbasert naturlig solbeskyttelse! Alle våre produkter inneholder beskyttende rene eteriske oljer og andre naturlige og pleiende ingredienser.

Kosttilskudd og ferdige oljekapsler 

Et av doTERRAs mest populære produkter er kosttilskuddet  Lifelong Vitality Pack™ –  proppfull av ingredienser som fremmer vitaliteten og god helse. I tillegg har du tilgang til en rekke ferdige karragenfrie softgels med eteriske oljeblandinger rettet mot ulike behov - som søvn, energi, stresse ned osv. 

Til nettbutikk

Lær om rene eteriske oljer i vårt minikurs på norsk - anbefales! Kun kr 199,- (verdi 1.200 kr).

Vi har laget et effektivt online minikurs hvor du i løpet av 2 timer får god oversikt over HVA rene eteriske oljer er, de ulike måtene å bruke eteriske oljer på - med mange konkrete oljetips.

Det følger med oljeprøver til dette introkurset. Du mottar oljeprøver i posten før du får tilgang til kurset. Anbefales!

Kurset er skreddersydd for deg som ikke har kommet i gang med doTERRA ennå men er nysgjerrig på om dette er noe for deg eller ikke! 

Foredragsholdere under kurset er veileder Anne Marit Nygård, Kirsti Hegge, Linda Olsrud og Natur Naturterapeut Knut Svensrud. 

Til mer info og påmelding

“Veldig glad for at jeg ble introdusert for disse oljene. Dette skal jeg bruke. Fantastiske oljer.”

Anne

"Veldig informative kurs med super kunnskapsrike veiledere ,og masse god informasjon . Dette blir veien videre uten tvil. Tusen takk til alle sammen.”

Simone

“Takk for dette tydelige kurset. Det vekket interessen min og jeg lærte nye ting. Jeg synes det er veldig bra at dere introduserer produktene dine på denne måten.”

Vera

Høy grad av renhet & kvalitet. Oljer som virker. 

Det som overrasket meg aller mest da jeg selv kom i gang med mine oljer var at de virket. Og hvor raskt de virket. 

Vi har alle våre årsaker til at vi kommer i gang med doTERRA og eteriske oljer. Kanskje har du eller barnet ditt utfordringer med huden? Fordøyelsen, eller kanskje søvn? Kanskje stresser du mye og har mistet deg selv litt. Eller kanskje ønsker du rett og slett å redusere mengden giftstoffer i eget hjem - og jakter på naturlige løsninger.

Vær oppmerksom på at renhet er alfa og omega for å få ønsket effekt av oljene dine. Blandes en olje ut og tilsettes noe annet, mister vi tilgang til plantekraften vi er ute etter. Det er svært få oljeleverandører i verden som med trygghet kan si at deres oljer er 100% rene og kan brukes internt. 

doTERRAs eteriske oljer er såkalte CPTG-oljer, dvs "Certified Pure Therapeutic Grade" oljer (sertifiserte, rene, terapeutiske oljer). De går gjennom en rekke kvalitetskontroller for å teste kvalitet, kjemi og renhet - før de havner hos oss brukere. Dette er en stor trygghet for oss som oljeveildere og for alle våre brukere. 

 

“doterra is much more than just an essential oil company. We are about blessing lives and we do that one person at a time". 

Emily Wright

Video Poster Image

Besøk bloggen min!

Sjekk ut bloggen min for mer inspirasjon og læring om rene eteriske oljer, rene hverdagsprodukter og MetaPWR. Her er mine 4 siste blogginnlegg: 

doTERRA veganske planteprotein med MCT-olje er her!

Jan 08, 2024

Cedarwood: oljen for jording, stabilitet & fellesskap

Nov 08, 2023

doTERRA Life Long Vitality Pack - alt du trenger å vite!

Sep 07, 2023

doTERRA Litsea: fornyelse, manifistering, til diffuser

Aug 22, 2023