HJEM OM MEG BLOGG OLJER KONTAKT GRATIS SHOP GRATIS MINIKURS

Eteriske oljer. Ren plantemagi.

De fleste forbinder eteriske oljer med aromaterapi. Slik var det for meg. En ny verden åpnet seg da jeg fikk min første oljepakke hjem. En måte å ta vare på min egen og mine barns helse på som jeg ikke visste eksisterte. Det var som å komme hjem. Jeg ville bare ha mer - og lære mer. Vil du komme raskt i gang med oljene, gå rett til bestilling eller bli med på vårt minikurs. Vil du lære mer om eteriske oljer, les videre.

GRATIS MINIKURS TIL BESTILLING

Hva er eteriske oljer?  

Eteriske oljer er kraftfulle aromatiske komponenter, eller små organiske molekyler, som finnes naturlig i planter; i planteceller eller såkalte "kjertler" i alt fra fruktskall og bark til røtter, blader og blomster. Det er sammensetningen av disse komponentene som bestemmer hvilken aroma og fordelaktige virkestoffer den enkelte oljen har. Oljene er "flyktige" og beveger seg raskt gjennom luft, hud og barrierer, noe som gjør de enormt kraftfulle. Helt intuitivt har mennesket tradisjonelt tydd til planter for å dempe symptomer og bedre helsen. Vi vet at peppermynte og ingefær støtter fordøyelsen. Vi vet at lavendel lindrer sår, kan roe oss og virke søvndyssende - og at melaluca renser og lindrer. Det er slik moder jord er skapt for oss!

De eteriske oljene kalles plantens immunforsvar fordi de beskytter planten fra "inntrengere" utenfra; parasitter, virus og bakterier. De omtales også som "plantens hormoner og bærer av plantens livskraft"! Disse kraftfulle egenskapene kjenner menneskekroppen igjen. Rene eteriske oljer virker beskyttende og har kraftfulle fordeler for våre helse og velvære.

Så ja, eteriske oljer er så mye mer enn duft og aromaterapi. Du kan bare glede deg til å utforske denne verdenen.

 

BESTILL dine egne oljer fra doTERRA

Høy grad av renhet. Oljer som virker.

Det som overrasket meg aller mest da jeg selv kom i gang med mine oljer var at de virket. Og hvor raskt de virket. 

Vi har alle våre årsaker til at vi kommer i gang med doTERRA og eteriske oljer. Kanskje har du eller barnet ditt utfordringer med huden. Kanskje har du utfordringer med fordøyelsen. Kanskje stresser du mye eller sover dårlig. Eller kanskje ønsker du rett og slett å redusere mengden giftstoffer i eget hjem - og ønsker naturlige løsninger.

Vær oppmerksom på at renhet er alfa og omega for å få ønsket effekt av oljene dine. Blandes en olje ut og tilsettes noe annet, mister vi tilgang til fordelene vi er ute etter fra planten. Det er svært få oljeleverandører i verden som med trygghet kan si at deres oljer er 100% rene og kan brukes internt. 

doTERRAs eteriske oljer er såkalte CPTG-oljer, dvs "Certified Pure Therapeutic Grade" oljer (sertifiserte, rene, terapeutiske oljer). De går gjennom en rekke kvalitetskontroller for å teste kvalitet, kjemi og renhet - før de havner hos oss brukere. Dette er en stor trygghet for oss som oljeveildere og for alle våre brukere. 

Les mer om selskapet doTERRA

“doTERRA is much more than just an essential oil company. We're about blessing lives and we do that one person at a time". 

Emily Wright

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.