Mine minikurs

doTERRA som businessmulighet 

 

Ta kontakt for en uformell prat

“doterra is much more than just an essential oil company. We are about blessing lives and we do that one person at a time". 

Emily Wright

Et selskap med et stort hjerte 

Jeg har hatt mange jobber. Som befal i forsvaret. Som markedsfører og markedssjef i telecom og IT-bransjen. Men ingen steder har jeg funnet et selskap med et så stort hjerte, som gir så mye tilbake. Et selskap som i så stor grad lever ut sine verdier. Et selskap som aldri tar snarveier eller kompromisser på kvalitet. Dette var alfa og omega for meg da jeg valgte å hoppe ut i det og ta steget fra oljebruker/-kunde til å leve drømmen. Jeg fulgte magefølelsen - og det ble det beste valget jeg noen gang har gjort for meg selv i min karriere.

Dette er også første gang jeg har funnet et selskap med helt rene naturlige produkter som jeg forelsker meg i igjen og igjen - og som jeg kan stå 100% bak. Jeg fortsetter å la meg imponere over hva rene eteriske oljer gjør med oss mennesker. Kvalitet betyr alt når jeg skal anbefale oljene videre til deg som bruker.

"The greatest medicine of all is to teach people how not to need it".

doTERRA - en reise i personlig utvikling? Tør å skinne! 

 

For meg er doTERRA så mye mer enn å dele eteriske oljer. Jeg har aldri tidligere opplevd å utvikle meg selv som menneske på samme måte som jeg har gjort disse årene som oljeveileder. 

Det handler om å tørre å åpne deg opp, vise mer av den ekte deg, ta frem sider i deg du har glemt eller gjemt bort.  Det er en dypt fascinerende reise som aldri tar slutt. 

For meg har denne reisen tatt tid. Og den pågår fortsatt. Sakte men sikkert "pakker jeg ut" nye eller bortgjemte sider ved meg selv, sider jeg vet jeg trenger for å leve drømmen, ta nye steg som leder - og samtidig vokse som menneske.

Det handler på mange måter om å gradvis bygge TILLIT! Det starter gjerne med å bygge tillit til oljene  - så til selskapet doTERRA - så til deg selv - så til teamet ditt og dine ledere - så til ditt hvorfor og din passion - og sist men ikke minst - tillit til og tro på at du faktisk kan påvirke verden!

"Give yourself permission to shine. To spark boldly! Freedom lies in beeing bold!"

Drømmen om frihet

Jeg er Platinum og Nordic Founder i doTERRA og leder et av de raskest voksende teamene her i Norge.

Hemmeligheten bak vår suksess er nok at vi som team er konsistente og samkjørte. Vi har verdens beste og reneste produkter som viser oss vei. Vi har fokus på kundene våre og på å lære de å bli trygge oljebrukere. Opplæring er alfa og omega for å bli en trygg bruker - og for at du skal få oppleve kraften og magien i rene eteriske oljer.

Å jobbe som oljeveileder i doTERRA har gitt meg den friheten jeg lenge har drømt om. Du bestemmer selv hvor langt du ønsker å gå - og i hvilket tempo. Mange ønsker doTERRA som en ekstra-inntekt for å betale egne produkter, eller spe på inntekten. Andre, som meg, ønsker å gjøre doTERRA til en fulltidsjobb og oppnå full økonimisk frihet.

Uansett hva som er ønsket ditt, er du velkommen til å bli en del av mitt team. Vi har et fantastisk fint fellesskap og vil hjelpe deg dit du vil, når du er klar. 

Jeg vet at mange nøler med å ta steget ut i noe nytt. Men hopp i det, ta kontakt og be meg om en uforpliktende gjennomgang av doTERRA som businessmulighet.

"I am open to receive everything the universe has to offer me".

Hva kan du forvente fra mitt team? 

Her er noe av det vi har klart for deg dersom du ønsker å komme i gang å jobbe med doTERRA du også?

  • Et sterkt fellesskap av dyktige, fine og rause kvinner og menn som støtter hverandre, heier hverandre frem og unner hverandre suksess.
  • Ukentlige team-møter på Zoom.
  • Facebookgruppe med et arkiv fylt med opplæring rettet mot hvordan bygge ditt eget team.
  • Tilgang til dokumenter, e-bøker og alt du trenger for å komme i gang med å jobbe som veileder.
  • En-til-en-business-gjennomgang om du ønsker det.
  • Halvårlige team-events med teambygging og inspirasjon og læring.

Lukk øynene og se for deg at du en gang i fremtiden har bygget ditt eget team i doTERRA. Du lever drømmen om økonomisk frihet og har full tidsfrihet. Det beste av alt er at du har utviklet deg enormt som menneske. Du er en helt annen utgave av deg selv enn du er i dag. Du skinner og tør å være deg selv ut mot verden.

Hvordan ville det føles? 

Ta kontakt for en uformell prat
Video Poster Image

Besøk bloggen min!

Sjekk ut bloggen min for mer inspirasjon og læring om rene eteriske oljer, rene hverdagsprodukter og MetaPWR. Her er mine 4 siste blogginnlegg: 

Oppdag kraften i PB Restore for et balansert mikrobiom!

Jun 18, 2024

doTERRA Terrazyme: Alt du trenger å vite om enzymtilskudd

May 02, 2024

6 doTERRA-favoritter for deg som trener, uansett nivå!

Apr 10, 2024

doTERRA veganske planteprotein med MCT-olje er her!

Jan 08, 2024