Mine minikurs

MetaPWR - finn tilbake til kraften din

 

Ta kontroll over din metabolske helse

MetaPWR er en av de største nyhetene i doTERRAs 15 år gamle historie. Dette banebrytende helsekonseptet angriper våre metabolske helseutfordringer fra flere ulike hold på en unik måte, med naturlige biotilgjengelige ingredienser som hemmer vekst i fettceller, gir bedre blodsukkerkontroll - og bedre cellefunksjon.

For meg handler MetaPWR om å skru tilbake tiden, få "fylt på strøm på batteriet" mitt igjen - ja rett og slett skru på livsenergien og komme i enda dypere kontakt med kraften min.

Utviklingen av MetaPWR er et eksempel på den avanserte banebrytende vitenskapen som gjør at dōTERRA skiller seg ut i bransjen. 

Her er de tre produktene i MetaPWR-konseptet:

Metabolic Blend - "viljestyrke på flaske"

Oljeblandingen "Metabolic Blend" er hjertet i MetaPWR-systemet. Blandingen består av en unik sammensetning av de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint og Cinnamon. Brukes som dråper i vann etter og mellom måltider for å hemme vekst i fettceller og redusere blodsukkertopper etter måltid.

Assist - for bedre blodsukkerstabilitet 

Blodsukkertopper og -bunner etter måltider er røft for kroppen og bidrar til tidlig aldring og dårlig fungerende celler. Jo mer vi kan normalisere blodsukkeret og flate ut insulinkurven, jo bedre er det. Assist inneholder morbærbladekstrakt, berberin og kanelbark - og tas 15-30 min før dagens mest karbohydratrike måltid for å redusere blodsukkertoppene.

Advantage - "superkollagen" med NMN 

Dette er ikke et tradisjonelt kollagenprodukt. Kanskje det mest spennende produktet i MetaPWR-serien. Inneholder 9 ulike  biotilgjengelig kollagentyper - og en rekke andre naturlige nøkkel-ingredienser som støtter aldringsprosessen på cellenivå på en unik og banebrytende måte: NMN, NADH, resveratrol, liposomal vitamin C, biotin m.m. Advantage gir liv til årene dine! For hud, hår, negler, muskler og ledd! 

Ved å klikke på linken under kan du lese mer om MetaPWR og de enkelte produktene i konseptet på bloggen min. Ved å klikke på bestillingslinken har jeg satt sammen en MetaPWR-pakke som gjør at du får gratis medlemsskap i doTERRA. Det betyr at du får tilgang til din egen doTERRA handlekonto med 25% rabatt på alle doTERRA-varer, men det er ingen krav om gjenkjøp! Full frihet! Du får også tilgang til min gratis opplæringsgruppe om eteriske oljer og vår 30 dagers MetaPWR Challenge med en rekke tips som kan bidra til å bedre livsstil!
Les mer om MetaPWR
Bestille MetaPWR

Lær om MetaPWR i vårt gratis online minikurs på norsk - anbefales! 

Vi har laget et effektivt online mikrokurs hvor du i løpet av en liten time får god oversikt over MetaPWR-konseptet, innholdet i produktene og hvordan du bruker de.

Kurset er skreddersydd for deg som allerede er kunde i vårt team - og for deg som ikke har kommet i gang med doTERRA ennå men er nysgjerrig! 

Foredragsholdere under kurset er veileder Anne Marit Nygård og Naturterapeut Knut Svensrud. Knut har egen klinikk i Hokksund og flere tiårs erfaring med en naturlig tilnærrming til god helse. 

Kjempespennende! Kjenner meg igjen på mye her, og er veldig spent på å begynne med produktene. Trenger hjelp på det meste. Takk for bra kurs. Gleder meg til og følge gruppen også.

Karin

“Tusen takk for en informativ gjennomgang av MetaPWR-produktene! Bestillingen er i boks og jeg gleder meg til å sette igang 🥰”

Grete

"Wow, Anne Marit og Knut, tusen takk for en informativ og flott presentasjon av MetaPWR produktene. Jeg har brukt produktene i 3 måneder nå og gleder meg masse til fortsettelsen, og ikke minst la mann og ungdom få komme til. De er slitne, tåler lite stress og sliter med huden. Dette blir midt i blinken for dem.

Kirsti

Bli med på vårt online minikurs om MetaPWR! 

Fyll ut skjema dersom du vil gjennomføre vårt online minikurs om MetaPWR (på norsk). Det er gratis å delta.

Du kan også ta kontakt dersom du ønsker å bestille MetaPWR. Da sender vi deg bestillingslink - og gir deg all informasjon og support du trenger for å komme i gang.

Ja, jeg ønsker å se minikurset om MetaPWR!

Jeg er interessert i minikurset om MetaPWR!

Min erfaring med MetaPWR!

Etter 6 måneder med daglig bruk av MetaPWR-produktene  opplever jeg markant bedre og jevnere energi på dagtid, mer stamina på trening,  dypere roligere søvn, sterkere negler, glattere hud, mer stabilt blodsukker, noen kilo mindre  - og ikke minst: en større mental klarhet (mindre hjernetåke).

MetaPWR er nå en fast del av mine daglige forebyggende ritualer.

Daniel Plantin om sin reise med MetaPWR  

Jeg har personlig hørt Daniels historie om sin reise med MetaPWR. Hans reise startet i januar 2023. Hans mål var å jobbe med vekt og det mentale. Det var en sterk og rørende opplevelse å få høre Daniels historie fra scenen fem måneder etter han startet med MetaPWR!

Video Poster Image