Mine minikurs

100% vegansk planteprotein med MCT-olje

 

Får du i deg nok proteiner? 

Selv om vi er nøye med hva vi spiser så sliter de fleste av oss med å få i oss nok proteiner gjennom kostholdet. Proteiner er et ekstremt viktig makronæringsstoff og kritisk for å bygge muskler, kontrollere apetitt, gi kroppen energi og nok stamina til funksjoner som å bygge celler og støtte immunsystemet vårt. Med andre ord er det helt essensielt at vi får i oss nok proteiner.

For meg personlig er det deilig å vite at jeg har et trygt proteinpulver - som er uten fyllstoffer og kunstige ingredienser - og som i tillegg smaker godt og kan fylle igjen næringshullene mine. Jeg vet at jeg ikke klarer å få i meg nok proteiner i mine måltider. Jeg bruker planteproteinet både etter trening som "shake" - og i matlaging som smoothies, i kjøleskapsgrøt, i pannekakelapper osv. 

Last ned gratis oppskriftshefte.

Sjokoladesmak

Hver porsjon PlanteProtein Chocolate har en deilig kakaosmak og tilfører 22 g protein fra fire veganske kilder; erter, kikerter, ris og poteter. Blandingen inneholder ni essensielle aminosyrer (EAA) og tre forgrenede aminosyrer (BCAA). Den unike blandingen av akasiefiber og sunne fettstoffer gir en fin konsistens - og gjør den lett å blande ut. 

Med potetproteinets høye næringsverdi og kikert- og risprotein som tilfører essensielle aminosyrer, er planteproteinet et godt tilskudd til et sunt kosthold. Glutenfritt, melkefritt og uten soya og sukker. 

Link fakta-ark

Vaniljesmak

Hver porsjon PlanteProtein Vanilla har en deilig vaniljesmak og tilfører 24 g protein fra fire veganske kilder; erter, kikerter, ris og poteter. Blandingen inneholder ni essensielle aminosyrer (EAA) og tre forgrenede aminosyrer (BCAA). Den unike blandingen av akasiefiber og sunne fettstoffer gir en fin konsistens - og gjør den lett å blande ut. 

Med potetproteinets høye næringsverdi og kikert- og risprotein som tilfører essensielle aminosyrer, er planteproteinet et godt tilskudd til et sunt kosthold. Glutenfritt, melkefritt og uten soya og sukker. 

Link fakta-ark

Ønsker du å lese mer om våre gode veganske planteproteiner - sjekk bloggen min for flere detaljer.

BESTILL PLANTEPROTEIN HER

Kom i gang med vårt veganske planteprotein du også

Fyll ut skjema til høyre dersom du er nysgjerrig og vurderer å bestille, men trenger mer informasjon først. 

Jeg vil høre mer om planteproteinet før jeg bestiller

Jeg ønsker å vite mer om det veganske planteproteinet fra doTERRA 

Video Poster Image