Tilbake til bloggen
 

doTERRA Salubelle Beauty Blend: Hudoljen fremfor alle! Stress & søvn.

kvinnehelse & hormoner naturlig hud- og hårpleie spesifikke oljer May 10, 2020

Eteriske oljer har gjennom hele menneskets historie blitt brukt som støtte under meditasjon, bønn og spirituelt arbeide. I Salubelle finner du flere av naturens mest høyfrekvente og kraftfulle eteriske oljer blandet med jordende treoljer. Resultatet er en fantastisk oljeblanding som roer sinnet og som du kan støttte deg til i din egen spirituelle vekst.

Oljeblandingen har mange navn: Immortelle (USA). Salubelle. Beauty Blend. Anti-Aging blend. Oljene i blandingen har ulike egenskaper. Her finner du oljer som er anti-inflammatoriske, antibakterielle, sårhealende, smertelindrende, immunstøttende, beroligende og virker oppløftende. Listen er lang. 

Salubelle inneholder oljene Frankincense, Rose, Helicrysm, Hawaiian Sandalwood (sandeltre), Myrrh (myrra) og Lavendel. Dette må være doTERRAs mest kraftfulle og oljeblandingDet er rett og slett "kongene og dronningene" blant de eteriske oljene samlet i èn flaske.

 

9 måter å bruke Salubelle på

Jeg bruker Salubelle til så mye. Jeg velger alltid Salubelle som mitt førstevalg for alt som har med hud å gjøre. Den er bare helt magisk. Og dufter også nydelig. 

 • Smør den over linjer og rynker som en del av din daglige hudpleie
 • Smør den på hudirritasjoner, over skadet hud eller arr - som en del av en arrprotokoll med eteriske oljer (kontakt meg for detaljer)
 • Smør den over hælene hvis de er tørre/sprukne. Smør deretter på en god og næringsrik fuktighetskrem (f.eks. doTERRA SPA Body Butter).
 • Smør den på pulspunkter som naturlig parfyme - "purefume"
 • Smør den under armhulene etter trening 
 • Smør over nakken for å lindre hodepine
 • Bruk den når du trenger mer lys i livet. Smør den regelmessig over hjerte og halschakra for emosjonell støtte. 
 • Bruk den ifm med yoga og pustearbeide
 • Smør under fotsåler, storetå, over hjertet og pust inn i forbindelse med kveldsritualer for å sove godt.

Salubelle Beauty Blend i hudpleie

Salubelle er en del av mine daglige hudpleieritualer. Jeg bruker den først og fremst på fine linjer og rynker - som et serum etter rens og før fuktighetskrem. Men jeg henter også Salubelle hvis jeg eller andre i familien har utfodringer med huden. Kanskje er hælene tørre og sprukne, et arr skal heales osv.

Slik bruker jeg Salubelle som et av stegene i mine hudpleieritualer: 

 • Jeg renser huden (Verage rens)
 • Jeg klapper på toner for å nøytralisere huden (Verage Toner)
 • Jeg smører på Salubelle over fine linjer og rynker
 • Jeg smører 2-3 dråper Yarrow Pom over hele ansiktet
 • Jeg avslutter med litt fuktighetskrem (Anti-Aging Moisturizer)

Bruk Salubelle som støtte i arr-healing-prosesser

Salubelle er den oljen jeg alltid anbefaler når jeg får spørsmål om arrhealing: "Hvilke eteriske oljer anbefaler du for å hele arr?" Salubelle er som du nå vet fylt med fantastiske hudoljer som kan støtte huden i prosessen med å reparere arr. Det finnes også flere eteriske oljer som du kan bruke sammen med Salubelle.

Her er noen gode tips på veien:

La Salubelle vare lengre - bland den ut

Vær oppmerksom på at Salubelle består av kun rene eteriske oljer og er ikke blandet ut med kokosolje eller annen bæreolje. Du kan derfor gjerne fordele innholdet over i flere rollerflasker og fylle på med en god hudolje, som mandelolje eller jojobaolje. Da varer den også lengre

Tips til eget serum - "Ungdomsfontenen"

Dette tipset er til deg som ønsker det enkelt og som ønsker et effektivt antiaging-serum i hverdagen. Bland halvparten av innholdet i Salubell-flasken med 25 dråper Yarrow Pom i en 10 ml rollerflaske og fylle opp med en bæreolje (kokosolje eller jojobaolje). Dette sies å være det ultimate anti-agingserum for huden. Er du usikker på om dette er noe for deg kan du redusere mengden til halvparten eller en fjerdelel.