Yarrow Pom - aktiv duo med ryllik eterisk olje og granateplekjerneolje

Tenk deg en helt naturlig måte å reversere aldringstegn i huden på, samtidig som du forbedrer de interne funksjonene i kroppen din. Vel, her har du svaret. Yarrow Pom er utviklet nettopp til dette formålet - og kalles ofte for "The Fountain of Youth". Derfor er den en del av mitt morgenrituale!

Yarrow Pom er enkelt og greit en "botanisk duo", altså en blanding av en helt spesiell eterisk olje - og en baseolje. Blå ryllik (=yarrow) eterisk olje blandet med kaldpresset granateplekjerneolje! Med denne blandingen går doTERRA i en helt ny retning ved å kombinere rene eteriske oljer med botaniske ingredienser som støtter både din indre og ytre helse.

Yarrow Pom er designet for å gi næring til en aldrende hud. Men, i tillegg til å være en fantastisk hudolje, eller hudserum om du vil, kan den brukes internt for å berolige følelser. Spennende? Har du tidligere hørt om et serum som også kan brukes internt?  

The BrickMagazine kaller Yarrow Pom fra doTERRA for "The new secret sauce of essential oils"! Les artikkelen her. 

Mer om innholdet i Yarrow Pom

Ryllik inneholder en kjemisk komponent som heter " beta-Caryophyllene" som forskningen viser har beroligende egenskaper. Ryllik har vært bruk i århundrer i mange kulturer i Europa, Asia og Amerika for sine sårhealende og mange lindrende egenskaper. I dag finner du ryllik i mange parfymer, kremer og hårprodukter.

Men: Det er ekstremt viktig at du kun bruker ryllik som er ren og godkjent for intern bruk, da den ellers kan inneholde tujon. doTERRA brukte tre år på å finne en ren kilde til Ryllik - i Bulgaria.

 

GRANATEPLER er "proppfulle" av næringsstoffer. Det sies at det kun er nyper og valnøtter som inneholder mer antioksydanter enn granateplekjerner. Oljen fra granatkjernene inneholder en sjelden kombinasjon av fettsyrer som gir den sine unike egenskaper. Den nærer, beskytter, gir fukt og regenererer huden. Den øker elastisitet i huden og gir en "boost" til kollagenproduksjonen! 

Hvorfor er Yarrow Pom så blå?

Hvorfor er Yarrow Pom-blandingen så fascinerende blå? Jo - det skyldes "chamuzulene", Chamuzulene er en aromatisk kjemisk forbindelse som finnes i blant annet ryllik - og er historisk kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper. Du finner denne kjemiske forbindelsen også i doTERRAs Blue Tansy-olje og i mindre mengder i Roman Chamomile - romersk kamomille. 

Når ryllik eterisk olje og granateplekjerneolje blandes sammen - får du et "krafthus" av en botanisk blanding - for både intern og utvortes bruk. doTERRAs forskningsteam sier følgende om blandingen: 

"This nutritive duo naturally up-regulates the body's protective transcription factors while activating skin-protecting proteins, inhibiting the enzymes that breakdown elasticity + collagen" (aka aging).  

Hvordan bruke Yarrow Pom?

Jeg bruker Yarrow Pom primært som et hudserum på følgende måte: 

"Jeg står opp. Jeg renser huden i dusjen. Jeg klapper på en toner. Jeg tar 3 dråper Yarrow Pom i hånden og fordeler utover ansikt og hals. Har jeg sovet dårlig klapper jeg litt ekstra under øynene. jeg lar det trekke godt inn før jeg tar på fuktighetskrem. Ofte føler jeg at Yarrow Pom metter og beskytter huden såpass godt at det skal veldig lite fuktighetskrem til. Huden min føles rett og slett mettere, mer hydrert og sunnere. Den gir en skikkelig god og sunn glød i mine øyne. Jeg føler også at sminken sitter bedre!"

Men Yarrow Pom har mange andre bruksområder også. Jeg drypper den gjerne under tunga mens jeg legger den på ansiktet - for å at metabolismen min skal få enda bedre nytte av dråpene. Jeg har brukt den på arr og aldersflekker. Og jeg liker også godt å smøre den over hendene før jeg legger meg, for å stramme opp huden. 

Yarrow Pom kommer i en 30 ml flaske, pakket i en fin eske. Inni esker finner du også en pipette som jeg anbefaler deg å bruke for å lettere få tak i dråpene:

Yarrow Pom Body Renewal Serum - luksuriøst kroppsserum

Yarrow finnes også som kroppsserum. Det er luksus for huden! Kroppsserumet er silkemykt og tettpakket med effektive bioaktive forbindelser og hudbeskyttende proteiner.

Også her finner du eterisk olje av ryllik og kaldpresset olje av granateple. Men det er mer! Serumen inneholder også romersk kamille, yuzu, peppermynte og cananga som virker lindrende på huden.

Her er også baseoljer av jojoba, solsikke, drue og argankjerner som tilfører huden dyptgående fuktighet. I tillegg bidrar ekstrakt av kaffebønner og granatepleester til å klarne huden og gi den glød.

Bruk den til massasje, etter tørrbørsting, dusj og bading, fotbad - eller for å massere inn tørre hæler før leggetid. Magisk!

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.