Tilbake til bloggen

doTERRA BEAUTIFUL: naturlig parfyme, stresse ned

naturlig hud- og hårpleie spesifikke oljer Feb 13, 2023

Beautiful-serien består av to ulike produkter: en SPA Hydrating Body Mist og Beautiful 10 ml rollerblanding. Begge inneholder oljeblandingen "Beautiful" som vi skal se nærmere på nå.

Rollerblandingen  Beautiful er et av våre LIMITED OFFERS, som kun dukker opp i shoppen av og til. Så nyt den mens du har den! Og grip tak i den de gangene den dukker opp i din doTERRA-shop! Men aller først: Er ikke BEAUTIFUL et nydelig navn på en oljeblanding? Den er designet for å hjelpe oss i å løfte opp humøret vårt og oppmuntre til selvtillit og ikke minst selv-respekt! Den fantastiske kombinasjonen av eteriske oljer i blandingen åpner opp hjerterommet, åpner opp for mer kjærlighet og selvaksept! En god påminnelse om at vi er verdt å bli overøst med kjærlighet - og til å bli sett.

"Beautiful er en påminnelse om at når sorg har vært sørget vil kjærlighet returnere som en healer i livet..."

BEAUTIFUL-blandingen er en klar favoritt som "purefume" eller naturlig parfyme" for min del. Body Misten er også en favoritt etter tørrskrubb og dusj eller bad! Aromaen er rett og slett helt nydelig og må faktisk bare oppleves! 

Hva inneholder Beautiful-blandingen?

Beautiful består av følgende rene eteriske oljer i en skjønn harmoni! 

  • OSMANTHUS: Fra samme botaniske familie som Jasmine. Søtlig, snill, mild blomsteraroma, med parfymeaktige undertoner av mild aprikos! En olje som jobber helt i takt med hjerte-energien din! Les alt om Osmanthus her. 
  • LIME: Forfriskende og energigivende i både aroma og smak. Høyt innhold av limonene, virker rensende.
  • BERGAMOT: Oppkvikkende, reduserer følelsen av stress,  rensende og berolige, forynger huden. En av de mest delikate sitrusoljene. 
  • FRANKINCENSE: Jordende, balanserende, roer ned. Anses som en hellig olje på grunn av sine kraftfulle balanserende egenskaper. Les alt om Frankincenseoljen her.

  

SPA Hydrating Body Mist inneholder i tillegg det beste naturen har å by på av ingredienser som nærer og hydrerer huden og kroppen vår. En super naturlig oljebasert spray som jeg bruker mye etter tørrbørsting og dusj eller bad:

  •  Kokosolje
  • Solsikkeolje
  • Avocadoolje
  • Pasjonsfruktolje

De naturlige ingrediensene jobber sammen i synergi for å nære, hydrere huden og gjøre den myk og fornøyd! Sprayen inneholder også Caprylic/Capric Triglyserid fra kokosnøttolje, som inneholder fettsyrer som hjelper huden med å stå i mot fuktighetstap! 

Mange strever med tørr hud på grunn av kalde vintere, tørr luft, lav fuktighet, air condition, overdrevet bruk av såpe - og for varm dusj! Huden trenger å være hydrert for optimal balanse. Her er SPA Hydrating Body Mist supert å innføre som en del av dine daglig ritualer på badet! Du kommer til å elske kombinasjonen av tørrbørsting, bad/dusj og Hydrating Body Mist.....

Her er mer inspirasjon og flere konkrete tips til hvordan du kan bruke selve oljeblandingen Beautiful, med sine balanserende og beroligende oljer i! Kanskje en ny favoritt hos deg også?

 Min Beautiful står alltid på kontorpulten min for å gi meg selv et lite løft gjennom dagen, og også med meg i vesken når jeg skal ut og spise. Den er min favoritt-"purefume"!