Tilbake til bloggen

doTERRA DDR Prime: for cellestøtte og immunforsvar

immunforsvar kosttilskudd/oljekapsler metabolsk helse Sep 12, 2022

På tide å sette lyskasteren på DDR Prime oljeblanding! Enig? Jeg har tenkt på dette blogginnlegget helt siden DDR Prime ble tilgjengelig Norge - og nå er det på tide. Kanskje den viktigste oljeblandingen jeg har i blandingen min. Både fordi jeg har vært gjennom ting i livet som gjør at jeg er ekstra opptatt av å beskytte cellene mine best mulig - og fordi dette er et av de råeste produktene vi har! 

Alle ønsker vi mer energi og overskudd. Og en god cellehelse. DDR Prime er et av de viktigste ritualene jeg gjør for meg selv og min familie for å beskytte oss og bygge en solid grunnmur for god helse.*

DDR Prime som cellebeskyttelse på DNA-nivå

Cellene våre er grunnlaget for alt liv! DDR Prime er en av doTERRAs mest populære oljeblandinger, fordi den inneholder rene kraftfulle eteriske oljer som via studier har vist seg å virke beskyttende mot oksidativt stress helt ned på celle-DNA-nivå. "DDR" står for "DNA Damaga Repair" - altså reparasjon av skadet DNA. DDR Prime virker altså spesifikt støttende for vår celle-helse og beskytter oss i kampen mot frie radikaler.

Etter hvert som vi eldes vil vår cellefornyelse bli langsommere og sårbar - og i større grad utsatt for oksidative skader på celle-DNA. Dette er prosesser som pågår i oss alle. Uansett hvor friske vi er har vi alltid DNA i kroppen vår som er skadet.  Det er mange livsstilsfaktorer som påvirker i hvilken grad cellene våre og DNA-et vårt skades: kosthold og næringsstoffer, hvor mye vi er i bevegelse, søvn, stress - og hvor mye vi utsetter oss for giftstoffer. Alle ønsker vi oss mer celleenergi, et bedre immunforsvar og god beskyttelse - og en god helse.

doTERRA utviklet DDR Prime med et ønske om å hjelpe kroppen med å beskytte cellene våre og DNA-et vårt - og ikke minst i de tilfeller hvor DNA-et er skadet - støtte kroppen i reparasjonsprosessen. Og i de tilfeller hvor DNA-et ikke kan repareres - støtte kroppen i å sette i gang en tidlig celledød for å beskytte kroppen. Kroppen vår er så genial at cellene våre har et eget "varslingssystem" som sier fra til "nabocellen" når den er skadet: "Jeg trenger å bli reparert - hjelp". Er kroppen i stand til det vil reparasjonsprosessen gå sin gang. Blir den ikke reparert i tide vil neste signal være "jeg trenger å bli eliminert for å beskytte deg". Det er disse reparasjons- og destrueringsprosessene som DDR Prime er målrettet mot å støtte. Er du med? 

I denne videoen går Dr. Hill gjennom flere detaljer om biologien til eteriske oljer, noe som er viktig for å forstå disse prosessene og DDR Prime bedre. Jeg anbefaler deg å ta deg 20 minutter til å se gjennom denne: 

Utfra dette forstår du at all sykdom er linket til våre cellers behov. Derfor er det så viktig å støtte cellene våre for å gi helsen vår den støtten den trenger for å fungere optimalt. Cellene våre trenger energi, beskyttelse og motstandsdyktighet. Mange av mine kunder som bruker DDR Prime i det daglige opplever nettopp å få mer energi og større motstandsdyktighet gjennom høst og vinter.

Jeg håper du så langt har fått en god oversikt over hvorfor jeg mener alle bør bruke DDR Prime i sine daglige ritualer. La oss gå litt videre og se på hvilke eteriske oljer som er i DDR Prime og hvordan jeg bruker disse oljene i hverdagen.

Hvilke eteriske oljer er i DDR Prime

Det finnes mange tredjeparts uavhengige studier som indikerer fordelen med eteriske oljers egenskaper i å beskytte DNA og reversere skader på DNA-nivå. DDR Prime er satt sammen med dette som utgangspunkt og inneholder 100% rene eteriske oljer med disse spesialiserte og målrettede egenskapene.

DDR Prime er satt sammen av kraftfulle eteriske oljer som har tre ulike egenskaper i jobben med å reparere vårt DNA: forhindre skade på DNAet vårt, beskytte eller forhindre oksidativt stress - og sette i gang tidlig celledød hvis nødvendig: 

  • Forebygger skader på DNA nivå: Frankincense, Thyme (timina), Lemongrass (sitrongress)
  • Beskytter mot oksidativt stress: Lemongrass (sitrongress), Clove (nellik), Niaouli (i melaluca-familien)
  • Induserer apoptose, dvs støtter kroppens naturlige respons med tidlig celledød når nødvendig: Orange (appelsin), Summer Savory, Clove (nellik).

Siden du nå vet hvilke eteriske oljer som er i DDR Prime er det kanskje lett å tenke at man like greit kan lage en DDR Prime blanding selv, ikke sant? Dette får jeg ofte spørsmål om.

Det kan du så klart gjøre, men det er ikke å anbefale. For det første kjenner vi ikke til blandingsforholdet i blandingen. Og kvaliteten på oljene er helt avgjørende. I tillegg er flere av oljene i blandingen ikke tilgjengelig for salg i doTERRA (Niaouli og Summer Savory). Sist men ikke minst er måten dråpene leveres på avgjørende for effekten. DDR Prime softgels (kapslene) er laget med et "transportsystem" som heter Lipid Assimilation System. Årsaken til dette er at enkelte typer fett ikke kan absorberes på veien gjennom fordøyelsessystemet vårt. Transportsystemet sørger for at komponentene i blandingen trenger gjennom  og når frem til lymfesystem eller sirkulasjonssystem - slik at de kommer dit de skal for å gjøre den jobben de skal. Dette er helt unikt ved DDR Prime-kapslene, og utviklet av doTERRA.

Ønsker du å lage kapsel selv anbefaler jeg at du bruker den ferdige blandingen DDR Prime 15 ml, sammen med vegetabilske kapsler og kokosolje eller olivenolje.

Hvordan jeg bruker DDR Prime

DDR Prime er en fast del av mine og mine barns daglige ritualer. 1 kapsel til frokosten er fast prosedyre, ved siden av andre naturlige tilskudd. Dette gjør vi forebyggende. I tillegg tar jeg frem oljeflasken og kapslene og bruker de hyppigere ved behov, for eksempel når jeg eller barna kjenner det kiler i halsen og noe er på gang. Da tygger vi DDR Prime kapselen flere ganger daglig uten å drikke eller spise en liten stund etterpå. Synes du det blir for sterkt i munnen blander du med honning, kokosolje eller olivenolje - og svisjer i munnen.

Hvis jeg eller barna i perioder har lite energi og kjenner at kroppen trenger ekstra påfyll og støtte bruker jeg også mer DDR Prime, eller legger inn en massasje over ryggraden og under føtter med oljeblandingen.

Ønsker du å teste effekten av DDR Prime anbefaler jeg deg å ta 1 kapsel DDR Prime softgels til både frokost og middag i 10 dager - og selv kjenne effekten...!

Jeg har laget en oversikt over 10 ulike måter du kan bruke DDR Prime på - og jeg håper det setter deg på sporet til hvordan du også kan bruke DDR Prime i din hverdag.

En litt morsom måte å teste vitaliteten som DDR Prime gir er å ha dråper med DDR Prime i blomstervannet. Jeg har testet det på friske blomster og på blomster som henger litt med "nebbet". Fascinerende å se hva som skjer i løpet av kort tid. Test ut selv!

Hvorfor ta tilskudd med Frnakincense internt:

DDR Prime - oljen for endring og transformasjon

Jeg kan ikke avslutte blogginnlegget uten å gå innom den emosjonelle beskrivelsen av DDR Prime. Som du nå vet virker oljene i DDR Prime-blandingen støttende når kroppen skal håndtere syke eller skadede celler - og celler enten skal dø, transformeres eller fornyes. 

Hvis du overfører denne kunnskapen til et høyere energetisk nivå - kan du tenke at DDR Prime kan støtte oss i å gi slipp på negative mønstre og byrder som vi bærer på og som er lagret i vårt DNA. Mønstre og byrder som begrenser oss og holder oss tilbake. Dette er også årsaken til at DDR Prime er en så viktig del av den siste fasen i vår 30 dagers rens, når endringer skjer og vi bygger nye vaner. DDR Prime støtter oss i kreve livsenergien vår tilbake og finne tro på at endring faktisk er mulig. Den støtter oss i prosessen med å finne tilbake til vår vitalitet, til god helse - ved å støtte kroppen i å gi slipp på det gamle og slippe det nye frem i lyset.

Nyttige linker:

 

 

* Mine uttalelser i dette blogginnlegget er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Husk at produktet ikke er ment for å behandle, kurere eller hindre sykdom.