doTERRA HOPE - håpets olje! Vi støtter kampen mot slaveri!

eteriske oljer Aug 28, 2021

Denne oljen har jeg gledet meg til å bringe lengre frem i lyset. Det fortjener den virkelig! Den dufter ikke bare vinduerlig. Den har også et svært viktig budskap!Hope-blandingen ble opprinnelig utviklet av doTERRA som en gave til kvinner som ble reddet ut av sex-slaveri med hjelp fra organisasjonen O.U.R - Operation Underground Railroad (se link nederst). Dette skulle være en oljeblanding som kunne støtte disse kvinnene på sin vei tilbake til livet, en hjertehealer. Det er derfor ingen tilfeldighet hvilke oljer den er satt sammen av.

Hope ble heldigvis etterhvert tilgjengelig for oss alle. For meg er denne oljen, i tillegg til en nydelig naturlig parfyme, en påminnelse om hva som skjer der ute i verden - hver eneste dag. Husk at hver gang du kjøper HOPE-oljen, går hele beløpet som du betaler (25 Euro) til Healing Hands Organisation. Healing Hands går tungt inn og støtter O.U.R i kampen mot menneskehandel og sex-slaveri over hele verden.

Hvilke eteriske oljer inneholder Hope?

Når du leser den emosjonelle beskrivelsen av hver av disse oljene, som alle har høye frekvenser, og hjerte-healer-egenskaper, så vil du forstå hvorfor disse er en del av Hope-blandingen:

  • Frankincense: Oljen for sannhet. Frankincense hjelper oss å gi slipp på lave vibrasjoner, løgn og negativitet. Den hjelper oss å bringe inn lys og sannhet med sine høye frekvenser. Den minner oss på at vi er elsket, uansett.
  • Ylang Ylang:  Oljen for vårt indre barn. Ylang Ylang er kjent for å være en kraftfull hjerte-healer-olje. Hjertet er en viktig del av sjelen vår, men ofte undertrykt og oversett i dagens samfunn. Hjertet vårt er vår "tredje hjerne". Det går mengder med nervetråder fra hjertet til hjernen. Bli oppmerksom på dette, lytt oftere til signalene fra hjertet. Ylang Ylang er en kraftfull olje som i tillegg til å nære hjertet støtter oss i arbeidet med å gi slipp på emosjonelle traumer fra fortiden. Den er også en god støtte om du føler at emosjoner har "samlet seg opp" innvendig og du har behov for å la disse få flyte fritt.
  • Bergamot: Oljen for selv-aksept. Bergamot gir kroppen god støtte i jobben med å dyrke egenkjærligheten. Dette er en god olje å ha når du føler på lav selvfølelse, desperasjon og selvkritikk. Bergamot har en rensende effekt på stagnerte følelser. Nydelig for den som føler seg nedstemt og føler på håpløshet.

I tillegg inneholder Hope vaniljebønne, noe som gir den en komplett og nydelig aroma. Kilde: Essential Emotions (bok om eteriske oljer og følelser)

Hvordan kan du bruke Hope-oljen?

Jeg håper at beskrivelsen av de eteriske oljene i Hope-blandingen kan gi deg en god veiledning i hvordan du kan bruke Hope i din egen hverdag. Her er noen ekstra tips til hvordan du kan bruke Hope:

  • Smør Hope i nakken, bak ørene og på håndledd og bruk den som en naturlig parfme - purefume
  • Rull over diffusersmykker eller diffuserarmbånd
  • Klem litt i håret eller på skjerf eller klær for å ha med deg aromaen gjennom dagen
  • Smør i nakke og på pulspunkter om du føler på stress og uro
  • Smør i hendene og ta noen dype innpust om du føler deg emosjonell
  • Smør den lagvis med ADAPTIV på pulspunkter om du føler på nedstemthet og uro. Du kan også blande den med Jasmine og/eller Rose. 

Litt om O.U.R - Operation Underground Railroad

O.U.R ble grunnlagt av Tim Ballard, tidligere CIA agent. O.U.R. gjør en utrettelig innsats for å befri mennesker fra slaveri, avsløre bakmenn og overlevere de til myndighetene. De bruker sofistikert etterretning i arbeidet og dette arbeidet er svært tidkrevende og kostbart, dōTERRA gir betydelige økonomisk støtte til dette arbeidet - blant annet gjennom salg av Hope-oljen. Bli med oss og dōTERRA og gjør en innsats for å gjøre verden til et bedre sted.

LINKER: 

O.U.R: Operation Underground Railroad (nettside)
O.U.R: Operation Underground Railroad (Instagram)
doTERRA Healing Hands : med renhet og håp i fokus

 

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.