Tilbake til bloggen
 

doTERRA Life Long Vitality Pack - alt du trenger å vite!

kosttilskudd/oljekapsler kvinnehelse & hormoner metabolsk helse muskler & ledd start her - ny oljebruker? stress og søvn Sep 07, 2023

Endelig er kosttilskuddet til doTERRA på plass også i Norge: Life Long Vitality Pack (LLV). "The POWERHOUSE! GRUNNMUREN MIN! For meg er LLV selve fundamentet for energi og god helse - og noe jeg mener alle trenger påfyll av hver dag.

LLV består av en rekke unikt sammensatte naturlige næringsstoffer som kroppen sårt trenger for å fungere optimalt. En kropp som får alt den trenger har alle forutsetninger tilstede for å blomstre! Det unike med LLV er at næringsstoffene leveres i "whole food form" (mat), som gjør de svært lettopptakelig og biotilgjengelig for kroppen vår. 

"Life Long Vitality is like the fuel that keeps our body machine run well! The vitamins in LLV is like keys that unlock health benefits."

Life Long Vitality endrer liv

Hva er LLV for meg? På grunn av manglende tilgjengelighet har jeg har hatt tilgang til LLV i rykk og napp. Men jeg har periodevis klart å skaffe meg LLV via utlandet - og forskjellen er merkbar!

Med LLV i mine daglige ritualer har jeg mindre smerter og mindre stivhet, mer fokus og mental klarhet, en større ro innvendig, bedre søvn - og ikke minst energi og overskudd til å holde kroppen i gang hver dag. Dette rene kosttilskuddet er doTERRAs nummer èn produkt i verden - visste du det? LLV passer for alle som ønsker å leve en naturlig livsstil, inkludert deg som har begynt å kjenne på effekten av aldring. LLV er designet for å støtte kroppen vår på en optimal måte! Ingen kunstige vitaminer og tilsetningsstoffer - kun rene råvarer fra naturlige kilder.

Se denne videoen om hvordan LLV endrer liv! 

Hvorfor kosttilskudd? Trenger vi virkelig det?

Debatten om hvorvidt vi trenger kosttilskudd fortsetter i det offentlige rom - og har pågått i årevis. Det er litt som å "banne i kjerka" å påstå at vi trenger kosttilskudd. Ja, kanskje du ligger godt an dersom du er god på å få i deg nok frukt og grønt, fet villfisk, vilt og gressforet kjøtt, egg fra lykkelige høner, helfeite meieriprodukter, får nok sol og dagslys, sover godt og stresser lite. Men hvor mange av oss klarer å leve slik i 2023?

Det er et faktum at de fleste av oss ikke klarer å få i seg nok næringsstoffer via mat alene til at kroppen klarer å opprettholde sine funksjoner på en optimal måte. Maten vi spiser i dag er svært annerledes og mer næringsfattig sammenlignet med maten vi historisk spiste og som genene våre er programmert for. 

Så uansett om du velger å bruke kosttilskudd for å kompensere for næringsmangler, eller for å støtte en sunn livsstil eller hjelpe deg med aldringsutfordringer - så kan et godt kosttilskudd være effektivt.  

Hva består Life Long Vitality (LLV) av?

LLV er en pakke med tre produkter i kapselform - alle med trygge og effektive ingredienser;

1. Alpha CRS+ (cellekomplekset)

2. xEO Mega (omega 3-produktet) og

3. Microplex VMz (vitamin- og mineraltilskuddet).

La oss dykke litt dypere ned i hver av disse tre for å forstå de bedre. 

1. ALPHA CRS+ : "Superhelten" for cellene våre

Alpha CRS+ er et av de tre produktene i LLV. Den kalles ofte for "superhelten" eller "bestefaren" blant de tre produktene - fordi den er annerledes enn de andre to. Den består av en unik blanding høykvalitets botaniske ingredienser og næringsstoffer som sammen fungerer som små byggeklosser for cellene våre. Nedbrytning av kroppen vår starter på cellenivå - og det starter i nokså tidlig alder. På samme måte som frukt og grønt kan hjelpe oss å vokse og bli store og sterke - kan Alpha CRS+ hjelpe cellene våre å fornye seg og holde seg sunne og sterke. Jeg liker å kalle Alpha CRS+ for cellenes superhelt. CRS står for "Cell Renewal System" (celle-fornyelse-system).

Mitokondriene er cellenes "energikraftverk"! De har den viktige jobben å produsere energi i kroppen. Alpha CRS+ er basert på forskning  og alt Alpha CRS+ handler om er å hjelpe kroppen, cellene og mitokondriene å produsere energi selv! 

NB! Alle ingrediensene i Alpha CRS+ er grundig forsket på og er brukt av mennesker i tusenvis av år. I denne oversikten kan du studere ingrediensene nærmere - og se hvordan doTERRA har tenkt når de har satt de sammen ingrediensene i "grupper" for at hver og en av de skal få et best mulig opptak. Blandingen med "Tummy Tamer" som inneholder eteriske oljer fra Ginger, Peppermint og Karve er med for å støtte fordøyelsen og øke opptaket av næringsstoffene ytterligere.

 2. xEO Mega: Omega 3 med vitamin D, A og Astaxanthin

Skal du bruke omega 3 - vær svært nøye med kvalitet! Med xEO Mega har vi nok en superhelt i hus. doTERRAs xEO Mega er så mye mer enn et standard omega 3-produkt! Her finner du en helt unik blanding av vitamin D, vitamin A, høykvalitets marine omega 3-fettstyrer og omega 3 fra planter - i tillegg til den kraftfulle og svært så beskyttende antioksydanten astaxanthin (mye brukt innen anti-agingindustrien).

Astaxanthin er på linje med øvrige ingredienser i xEO Mega godt forankret i vitenskapen med mer enn 500 medisinske forskningsstudier! Astaxanthin kalles "the supplement you can feel”, fordi mange som tar det føler en forskjell i kroppen. Du finner også eteriske oljer i xEO Mega, som beskytter ingrediensene i blandingen og øker opptaket ytterligere. Magien ligger i kombinasjonen som er nøye utvalgt med tanke på å gi kroppen din byggesteiner den trenger for å fungere mest mulig optimalt. 

Sammen støtter xEO Mega-kapslene hjerte, hjerne og faktisk også humør!

 

3. Microplex VMz: Matbaserte vitaminer og mineraler

Da er vi endelig på den siste viktige brikken av Life Long Vitality-pack, nemlig "Microplex VMz" som er designet for å tilføre kroppen vitaminer og mineraler basert på "wholefoods" (ren mat)! 

Svært få vitamin- og mineraltilskudd i dag er basert på wholefoods! Navnet "Microplex VMz" er en kombinasjon av ordene "micronutrient" (mikronæringsstoffer) og "complex". VM står for "vitaminer og mineraler" og "z" er fordi det er en forbedring av det opprinnelige produktet. 

I Microplex VMx finner du en rekke naturlige vitaminer, mineraler og antioksydanter fra mat som fungerer som små byggeklosser som støtter kroppen på en helt unik måte. Det er en krevende oppgave å få i seg nok næringsstoffer i dag. Her har du mulighet til å "tette igjen næringshull"!

 • Inneholder en balansert blanding av 22 essensielle vitaminer og mineraler
 • Whole-food-formula med en balansert blanding av kraftfulle planter og botaniske ingredienser som øker opptaket av de essensielle næringsstoffene betydelig
 • Bekjemper frie radikaler med antioksydanter, vitamin A, C og E
 • Tilfører essensielle næringsstsoffer som er avgjørende for følelsen av vitalitet og velvære
 • Støtter immunforsvaret, en sunn metabolisme og celle-energi
 • Støtter benhelse og et sunt skjelett med kalsium, magnesium, sink og vitamin D
 • Tilfører energi-kompleks med vitamin B
 • Støtter en sunn fordøyelse med blant annet eteriske oljer som Peppermint, Ginger/ingefær og Caraway/karve
 • Inneholder enzymblanding som støtter fordøyelse og næringsopptak med proteasa, lactase, lipase m.m.

 

Jeg håper dette ga deg en god oversikt over de tre brikkene i Life Long Vitalitykonseptet. Så la oss oppsummere hvorfor jeg mener LLV er så viktig for oss alle. 

Tips om hvordan bruke Life Long Vitality!

Aller først; LLV kan brukes av tenåringer, voksne, eldre, gravide og idrettsutøvere på alle plan. LLV er godkjent av den internasjonale Cologne List for idrettsutøvere/toppidrettsutøvere. Les mer om det her. 

Ønsker du virkelig å dokumentere effekten av LLV, ta blodprøver hos fastlegen før du starter - og gjenta etter en periode på for eksempel 3 måneder. Et annet tips er å kartlegge deg selv i min 30 dagersutfordring på DAG 1 og på DAG 30. Last ned spørsmålene og 30-dagersutfordringen her!

Jeg anbefaler alltid mine kunder å starte forsiktig når de innfører nye tilskudd, spesielt om du har helseutfordringer.

 • Start med 1 kapsel av hvert produkt og bruk disse hver dag til mat - feks til frokost i en uke.
 • Øk deretter til 2 kapsler av hvert produkt i så mange dager du føler behov for det
 • Øk til maks 4 av hver per dag over en fireukers-periode. For noen er 2 av hver nok, for andre er 4 av hver nok. Her er vi forskjellige. For meg personlig er 2 kapsler av hver til frokost og 2 til middag optimalt.

Life Long Vitality og mine 10 helsepillarer

For meg har Life Longvitality (ved siden av MetaPWR ) vært en solid game changer! Å ha god helse er et ansvar vi må ta selv - og det er allerede godt dokumentert hvilke enorme helsefordeler det har å ta gode livsstilsvalg.

For meg er et solid og naturlig kosttilskudd en del av mine 10 utvalgte helsepillarer. Disse har blitt min vei til god helse og fungerer. God helse er et valg og har kanskje sin pris i penger og i forhold til hva du må ofre eller velge bort. Men det er så verdt det. Kanskje kan du også finne inspirasjon i dette. 

 1. Et balansert kosthold
 2. Nok rent vann
 3. Nok fysisk trening, inkludert stretching og styrketrening
 4. En daglig dose natur (sol, dagslys, skog, hav og fjell, stillhet)
 5. Regelmessig kaldtvannsbad og badstu
 6. Prioritere nok hvile og søvn 
 7. God stresshåndtering - som dype pust, eteriske oljer, være mer her og nå - ikke i fremtid og fortid
 8. Få ned giftbelastningen kroppen utsettes for (vaskemidler, hud- og hårprodukter, røyk, alkohol m.m)
 9. Gode relasjoner med mennesker jeg er glad i
 10. En god grunnmur i form av et naturlig forskningsbasert kosttilskudd (LLV + MetaPWR)

Life Long Vitality fra doTERRA - oppsummert

Her er en oppsummering av årsaker til at jeg mener LLV vil bli et så viktig fundament for god helse for mange fremover: 

 • Støtter din generelle velvære og vitalitet. Det skjer noe med deg når du får tilført næring av så høy kvalitet. 

 • Gir antioksidant- og DNA-beskyttelse. 

 • Støtter din energimetabolisme: I cellene våre finner du selveste energifabrikken vår - mitokondriene. Disse trenger også tilførsel av næring for å fungere optimalt. Det merkes!

 • Støtter en god immunhelse: Et sterkt immunforsvar er essensielt for å opprettholde vitalitet. LLV inneholder antioksydanter og næringsstoffer som støtter immunsystemet, og hjelper deg å stå styrket i helt vanlige daglige helseutfordringer.  

 • God støtte i håndtering av stress: Kvinner er eksperter på å sjonglere altfor mange oppgaver på en gang - noe som lett fører til overveldelhet og stress. LLV inneholder ingredienser som hjelper deg å håndtere stress og føle deg mer balansert i hverdagen.   

 • Bedre hud, hår og negler: Life-Long Vitality inneholder også ingredienser som fremmer en sunn hud fra innsiden og ut, og sørger for en god glød. 
 • Støtter en god hjerte-/karhelse, blant annet med sitt unike omega-3-produkt xEO Mega.
 • Støtter øye-helse, hjerne og nervesystem: Inneholder vitaminer og antioksydanter som støtter vår øyehelse - og essensielle næringsstoffer som støtter en god kognitiv funksjon og en bedre stress-respons.
 • Støtter din leverfunksjon og fordøyelseshelse: Inneholder ingredienser som støtter kroppens naturlige renseprosesser, som reduserer belastningen på leveren og støtter kroppen i å fjerne giftstoffer fra blodbanen.
 • Støtter en god benhelse: Kvinner er spesielt utsatt for blant annet osteoperose/benskjørhet. LLV inneholder næringsstoffer som fremmer en god benhelse, og hjelper deg å opprettholde sterke og motstandsdykrige ben gjennom livet. 

 Nyttige linker for å dykke dypere ned i doTERRA Life Long Vitality: