Tilbake til bloggen
 

MetaPWR fra doTERRA: en revolusjon innen longevity!

kosttilskudd/oljekapsler metabolsk helse Apr 27, 2023

Vi lever lengre. Men lever vi de ekstra årene med god helse?

"Takket være medisinske fremskritt ser vi at levetiden vår stadig øker - og det skjer over hele verden. Det store spørsmålet er derimot: i hvor mange av disse ekstra årene føler vi oss friske og sunne, med energi og vitalitet? Eller lever vi disse ekstra årene med dårlig helse, uten å være i stand til å leve livet vi ønsker og elsker? 

"Longevity" handler om "å leve lenge - med best mulig helse og vitalitet". Nyere forskning fra Harvard og andre forskningsinstitusjoner viser at metabolsk helse og biologisk alder er uadskillelige. Det betyr at jo sterkere og og sunnere din metabolske funksjon er, jo yngre vil du føle deg innvendig og på utsiden. Undersøkelser bekrefter at vi i gjennomsnitt bruker 8 av våre siste år uten å være i stand til å nyte livet - på grunn av helseutfordringer. Det er trist lesning....

Dr David Sinclear (professor i genetikk ved Harvard Medichal School) er kanskje den som er mest kjent innen Longevity forskning. Flere av hans funn og anbefalinger er noe av det som ligger til grunn for utviklingen av MetaPWR-konseptet til doTERRA. Dr David Sinclear mener at aldring er en sykdom, som kan reverseres! Han sier følgende: "Det finnes en klokke i kroppen din som kan resettes." Det synes jeg er gode nyheter, enig? Våre metabolske utfordringer kan altså gjøres noe med, også på naturlig måte!

Noen av anti-aging-ingrediensene som fremheves av Dr. David Sinclear og andre forskere er NMN (nicotinamide mononucleotide), kollagen og reservatrol (naturlig fenol). Alle tre finner du i MetaPWR Advantage (kollagendrikken). Les mer om Advantage lenger ned. 

Hør Tony Robbins fortelle om forskningen til Dr David Sinclear omkring NMN: 

Vår metabolske helse er noe vi tenker fint lite på når vi er unge og friske. De fleste metabolske utfordringer dukker opp fra vi er 25 år og eldre. Tenk, kun 6,8% av voksne amerikanere har en optimal kardio-metabolsk helse (tall fra 2022). Møter du på 14 voksne mennesker, vil altså 13 av disse ha en eller annen form for metabolsk ubalanse (høy vekt, høyt blodtrykk, høyt triglyserid, høyt blodsukker, høyt kolesterol osv). Det er urovekkende tall.

Er du så heldig at du er blant de 6,8 prosentene som faktisk har en god metabolsk helse, bør du gjøre alt for å holde deg der! Her er forebygging er nøkkelen.

Optimaliser din metabolske helse. Gi mer liv til årene dine.

MetaPWR-konseptet er doTERRAs nye system for å optimalisere metabolsk helse på cellenivå og gi mer liv til årene våre! Ja, du må fortsatt gjøre gode og sunne livsstilsvalg, men ved å bruke MetaPWR-produktene maksimerer du effekten av livsstilsvalgene dine - og får de til å nå lengre enn de ville gjort uten. MetaPWR kan hjelpe deg med å:

  • få kontroll på søtsug/cravings
  • kanskje få av noen ekstra kilo
  • ha en mer stabil stamina og energi gjennom dagen og gjennom livet - alt i ett system. 

Hvilke fordeler du og jeg opplever er individuelle. Vi er ulike personer med ulike utgangspunkt, ulik alder og ulike metabolske utfordringer.

Etter 4 måneder med daglig bruk av MetaPWR: For meg personlig har den største forskjellen hittil vært markant mindre søtsug, noen kilo har gått av, betydelig mer stamina og energi gjennom dagen - og nok til at jeg har kommet i gang med et mye bedre treningsregime, sterkere negler (som har vært et savn i mange år) - og ikke minst: dypere og roligere søvn natten gjennom. På samme måte som Angie Peters forklarer i videoen under opplever jeg å få mye mer gjort i løpet av dagen, uten å bli sliten som tidligere. Det føles befriende og deilig. Og ja, som å skru "min indre metabolske klokke tilbake i tid" - og som å "nå et nytt nivå".

Les mer om de enkelte MetaPWR produktene i neste blogginnlegg.