doTERRAs yogaoljer til hverdagsbruk

yoga og eteriske oljer Feb 09, 2021

På et av mine aller første produktopplæringer i doTERRA møtte jeg en norsk yogini som kalte doTERRA sine eteriske oljer for "yoga på flaske". Det glemmer jeg aldri. Det traff meg midt i hjertet. På mange måter så har hun helt rett. Eteriske oljer og yoga hører sammen. Begge er suverene verktøy for å hjelpe deg og meg med å holde oss stressfrie og i balanse. De er perfekte verktøy i en naturlig livsstil!

I et tidligere blogginnlegg (link) har jeg viet godt plass til å beskrive doTERRAs yogakolleksjon med de fantastiske oljeblandingene Anchor, Align og Arise utviklet av Elena Brouwer.

Men, det at disse tre oljene kalles "YOGAOLJER" betyr jo ikke at de kun kan brukes til yoga. Langt derifra. Disse tre blandingene kan også hjelpe deg med mange andre aspekter i livet. Når du trenger å finne ro, fokus, holde deg sentrert, finne selvtillit, energi, selvaksept og mye mer.

Alle har vi øyeblikk i livet hvor vi trenger ekstra støtte. I disse øyeblikkene er yogablandingene perfekte å ty til.

Tips til bruk av yogaoljene i hverdagen din

  • ARISE består av oljene Grapefruit, Lemon, Melissa, Siberian Fir og Osmanthus. Dette er en perfekt olje å starte dagen med for å "løfte deg opp", våkne og bli klar for dagen. Den får deg fokusert, i modus og gir deg lys og energi. Smør 2-3 dråper Arise over hjertet før du møter dagen. Da deg tid et øyeblikk til å ta et par dype innpust samtidig. La Arise være ditt anker for at dette blir en god dag. Klem litt i håret eller drypp en dråpe på et diffusersmykke slik at du har med deg den nydelige støttende aromaen gjennom dagen.
  • ANCHOR består av oljene Lavender, Cedarwood, Sandalwood, Cinnamon, Frankincense, Black Pepper og Patchouli. En av mine favoritter i yogakolleksjonen. Dette er en perfekt jordende blanding for å "lande" på yogamatta og tune seg inn til yoga- eller meditasjonspraksis. Men Anchor er også nydelig i hverdagen, når du føler at du ikke har helt kontroll - eller du føler på usikkerhet. Du er stressa og urolig. Du trenger å samle deg og energien din. Eller du står overfor store beslutninger i livet. Ta 2-3  dråper i hånden og pust inn, smør i nakken og over hjertet. Smør på anklene, i korsrygg og under føttene for å finne ro til å se ting klarere. Ha den i diffuser. Og slapp av.
  • ALIGN er en unik blanding som består av oljene Peppermint, Basil. Geranium og Jasmine. Dette er en oljeblanding som bringer inn harmoni og hjelper deg å finne fokus i en travel hverdag. Den hjelper deg å bli mer sentrert og samlet. Mange bruker den underveis i sin yogapraksis - når de skal inn i mer krevende og gjerne stående øvelser. I hverdagen din er denne super som forberedelse til krevende dager eller møter. Smør den over hjertet, på håndledd og oppover mot albuene. Pust den dypt inn. Drypp en dråpe på diffusersmykket ditt.  Bruk den i diffuser for å samle deg og finne fokus,

Så ja, doTERRA sine yogaoljer er perfekte til yoga og meditasjon - men også som støtte i hverdagen din. På jobb når du trenger å sentreres og finne fokus - og i familielivet når du trenger et ekstra løft for å være mer tilstede. Disse blandingene vil gi deg den støtten du trenger i de ulike situasjonene. 

Har du ennå ikke fått eteriske oljer i hus så bør du bli med på vårt månedlige gratiskurs. Les mer her.

 Lær mer om yogaoljene til doTERRA fra Elena Brower.

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.