OnGuard Cleaner Concentrate - naturlig rengjøring med eteriske oljer

naturlig rengjøring Dec 10, 2021

Har du fulgt meg en stund på blogg og Instagram så vet du at jeg er over gjennomsnittet opptatt av at vi alle gjør en innsats for å leve en mer giftfri hverdag. En viktig del av dette er en mer naturlig rengjøring i hjemmet. Visste du at nordmenn på verdenstoppen i antall giftstoffer i blodet? Det er nokså bekymringsfullt. Rengjøringsmidlene og alle produktene vi bruker er deler av forklaringen på dette.

Hvis du først begynner å fokusere på en naturlig livsstil blir du sjokkert over hva som finnes i helt vanlige rengjøringsmidler. Jeg blir også skikkelig provosert over at dette er informasjon jeg ikke har fått vite om før - og at det ikke har mer fokus i media. Og hvorfor er det lovlig å selge fritt i butikker uten å informere oss forbrukere om helserisikoen?  

Hvordan erstatte rengjøringsmidler

Det er mange ting du enkelt kan gjøre for å få en mer giftfri hverdag - og dermed beskytte deg selv og din familie mot stoffer som påvirker både bakterieflora og hormonbalansen. 

For å få en større forståelse for utfordringen vi står overfor når det gjelder giftstoffer i hjemmet, se mitt blogginnlegg:

 - Kom i gang med naturlig rengjøring.
Rengjøring av frukt og grønt med eteriske oljer
Eteriske oljer som egner seg til rengjøring og husvask

Så mitt råd for den som ønsker en enkel og velduftende løsning: erstatt alle vaskemidler med rene og rengjørende eteriske oljer. Noen tenker at eteriske oljer ikke er like effektive ved rengjøring av bad og kjøkken. Det stemmer ikke! Rene eteriske oljer er svært kraftfulle og kan håndtere selv den tøffeste rengjøringen!

OnGuard vaskekonsentrat - enkelt og naturlig

Ønsker du en enkel, men ren og naturlig løsning til alt? I tillegg til rengjøring med rengjørende eteriske oljer har vi et ferdig blandet vaskekonsentrat, OnGuard Cleaner Concentrate, som du kan bruke til ABSOLUTT ALLE typer rengjøring. Dette konsentratet er designet til å være det ideelle naturlige rengjøringsmidlet for deg og meg! Er ikke det digg?

OnGuard Cleaner Concentrate er forsterket med svært beskyttende eteriske oljer som OnGuard, Wild Orange (villappelsinolje), Clove (nellikolje), Rosmary (rosmarinolje) og Eucalyptus. 

Vaskekonsentratet er 100% plantebasert, uten giftstoffer og er også biologisk nedbrytbar. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg lenger for små barn som kryper på gulvet etter at du har gjort unna gulv-vasken.

Hvordan bruke OnGuard vaskekonsentrat i hverdagen

OnGuard Cleaner Concentrate er konsentrert, så den varer lenge. Jeg bruker den til å lage egne vaskesprayer, til gulvvask, oppvask (for hånd), flekker, vanskelige flekker, møbler, vask av sminkekoster, dovask, vask av kjøkken og bad, koketopper, rengjøring av vaskemaskin, vanskelige flekker og mye mer! Med andre ord: TIL ALT! Trygt og naturlig! For deg som er kjent i vår oljeverden: Dette er OnGuard eterisk olje i "vaskeformat" rett og slett. :)

En flaske OnGuard Cleaner Concentrate er som sagt konsentrert og holder til å lage 18 vaskesprayer med! Det er ikke mange kronene per vaskespray om du tenker økonomisk.

Her er en oversikt over mange av de ulike måtene jeg bruker vaskekonsentratet på i min hverdag. Jeg håper det kan gi deg inspirasjon til å komme i gang med naturlig rengjøring selv! For meg personlig føles det veldig trygt og godt å ha kun èn løsning å forholde seg til - og vaske med god samvittighet overfor min egen kropp og mine egne barn. Har du noen tips til hvordan bruke konsentratet? Del gjerne med meg.

Dersom oljeverdenen er helt ny for deg og du ikke har skaffet deg oljer fra doTERRA ennå? Bli med på vårt gratis minikurs i eteriske oljer! Link til mer info og påmelding. Velkommen til min oljeverden og et aktivt og engasjert olje-team med sterk fokus på kontinuerlig opplæring og inspirasjon. 

Er rene, eteriske oljer noe for deg? Ta kontakt for en uformell oljeprat. 

Jeg viser deg hvilke muligheter du har for å komme i gang med eteriske oljer. Jeg viser deg også hvordan du kan få den opplæringen du trenger for å leve en naturlig livsstil med eteriske oljer.

Ta kontakt
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.