Mine minikurs

Bli med på et av våre online minikurs! 

 

 

Uansett om det er "aromaterapi til hjemmebruk" du er interessert i - eller du leter etter en naturlig vei for god metabolsk helse - så har vi et nyttig MINIKURS til deg! NB! Våre minikurs tar max 1-2 timer, men går likevel nok i dybden til at du får svært mye igjen for det! NB! Våre kunder er også velkommen til å melde seg på våre minikurs! 

MINIKURS 1:

Aromaterapi for hjemmebruk. Pris: kr 199,-.

Det gleder meg å introdusere en oppgradert versjon av vårt populære 2-timers minikurs "Aromaterapi for hjemmebruk", spesialdesignet for deg som er nysgjerrig  og har lyst til å teste rene eteriske oljer. Dette går vi gjennom:

  • Lær ABC om eteriske oljer, fra opprinnelsen for 3500 år siden til trygg oljebruk hjemme
  • Lær om 7 av våre mest kraftfulle oljer for avslapning, stressreduksjon, fordøyelse, energi , muskelplager med mere.
  • Dykk ned i en ny verden av aromatisk bruk og hvordan bruk av diffuser/duftlampe kan påvirke oss emosjonelt. 
Mer info og påmelding

MINIKURS 2 (gratis):

"En naturlig vei til god metabolsk helse"

Velkommen til vårt  online minikurs om MetaPWR, doTERRAs innovative helsekonsept skapt spesielt for deg som er klar for å ta grep om egen livsstil og helse!

MetaPWR er satt sammen av utvalgte naturlige ingredienser som støtter vår metabolske helse på måter som tidligere har vært uutforsket. Vi gir deg innsikt i en banebrytende tilnærming til god helse, basert på forskning.

Minikurset tar deg gjennom en spennende reise som tar ca 1 time. Du har tilgang til kurset i 14 dager fra du starter. Dette går vi gjennom:

  • Hva er MetaPWR? Vi introduserer deg for MetaPWR og dets utrolige potensial for å forbedre helse og livskvalitet.
  • Metabolsk helse og deg. Lær hva det betyr å ha god metabolsk helse, og enkle grep du selv kan gjøre for å bedre helsen.
  • Naturlige midler mot aldring: Oppdag hvordan bremse aldringsprosessen ved hjelp av kraften i naturlige midler og MetaPWR.
  • Suksesshistorier: Hva har andre opplevd med MetaPWR?
  • Kom i gang med MetaPWR. Vi gir deg praktiske tips for å begynne din egen MetaPWR-reise og sikrer at du får den beste opplæringen.
Mer info og påmelding

Hva sier våre kursdeltagere så langt? 

MetaPWR introkurs:

Kjempespennende! Kjenner meg igjen på mye her, og er veldig spent på å begynne med produktene. Trenger hjelp på det meste. Takk for bra kurs. Gleder meg til og følge gruppen også.

Karin

MetaPWR introkurs:

“Tusen takk for en informativ gjennomgang av MetaPWR-produktene! Bestillingen er i boks og jeg gleder meg til å sette igang 🥰”

Grete

MetaPWR introkurs:

"Wow, Anne Marit og Knut, tusen takk for en informativ og flott presentasjon av MetaPWR produktene. Jeg har brukt produktene i 3 måneder nå og gleder meg masse til fortsettelsen, og ikke minst la mann og ungdom få komme til. De er slitne, tåler lite stress og sliter med huden. Dette blir midt i blinken for dem.

Kirsti

MetaPWR introkurs:

“Utrolig bra gjennomgang 👏👍🥰 Gleder meg til å forsøke disse produktene!”

May

Introkurs eteriske oljer:

“Veldig glad for at jeg ble introdusert for disse oljene. Dette skal jeg bruke. Fantastiske oljer.”

Anne

Introkurs eteriske oljer:

"Veldig informative kurs med super kunnskapsrike veiledere ,og masse god informasjon . Dette blir veien videre uten tvil. Tusen takk til alle sammen.”

Simone

Introkurs eteriske oljer:

“Takk for dette tydelige kurset. Det vekket interessen min og jeg lærte nye ting. Jeg synes det er veldig bra at dere introduserer produktene dine på denne måten.”

Vera

Introkurs eteriske oljer:

Veldig fin og lett gjennomgang av alle de prøvene jeg fikk på messa. Enkelt kurs å gjennomføre. Selv om man føler man kan litt fra før (bittelitt for min del) så var det veldig nyttig og det inspirerer til ønske om å lære mer.

M-Linn

Introkurs eteriske oljer:

"Deep Blue var nydelig. Mannen min har ryggproblemer og han er nå helt fornøyd! Så langt liker jeg kurset veldig godt. Jeg trodde jeg allerede visste noe om eterisk olje, men jeg lærte virkelig noe i dag! Takk skal du ha! 

Vera