Mine minikurs

Bli med på et av våre online minikurs! 

 

 

Uansett om det er rene eteriske oljer du er interessert i - eller du leter etter en naturlig vei for å bedre din metabolske helse - så har vi et nyttig MINIKURS til deg!

NB! Våre minikurs tar maks 1-2 timer å gjennomføre, men går likevel nok i dybden til at du får svært mye igjen for det!

NB! Våre kunder er også velkommen til å melde seg på våre minikurs! 

MINIKURS 1:

Rene eteriske oljer for hjemmebruk. Pris: kr 199,-.

Det gleder meg å introdusere en oppgradert versjon av vårt populære 2-timers minikurs "Introduksjon til rene eteriske oljer", spesialdesignet for deg som er nysgjerrig  og har lyst til å teste rene eteriske oljer. Dette går vi gjennom:

  • Grunnleggende om eteriske oljer som kan transformere din hverdag
  • Trygg bruk! Lær å maksinere fordelene uten risiko. Lær hvordan duft og armoa kan påvirke dine følelser
  • Renhet og kvalitet - hemmeligheten bak ekte resultater
  • Opplev 7 av våre mest populære og kraftfulle oljer, for avslapning, stressreduksjon, fordøyelse, energi , muskelplager med mere
Mer info og påmelding

MINIKURS 2 (gratis):

"MetaPWR - en naturlig vei til god metabolsk helse"

MetaPWR er en av de største nyhetene i doTERRAs 15 år gamle historie. Dette banebrytende helsekonseptet angriper våre metabolske helseutfordringer fra flere hold på en unik måte, med naturlige biotilgjengelige ingredienser som hemmer vekst i fettceller, gir bedre blodsukkerkontroll - og bedre cellefunksjon.

For meg handler MetaPWR om å skru tilbake tiden, få "strøm på batteriet" mitt igjen - ja rett og slett skru på livsenergien igjen og komme i enda dypere kontakt med kraften min.

Minikurset tar ca 1 time og du har tilgang i 14 dager. 

  • Hva er MetaPWR? 
  • Hea betyr god metabolsk og hvilke grep kan du ta?
  • Hvordan bremse aldringsprosessen ved hjelp av MetaPWR og øvrige tiltak? 
  • Hvordan komme i gang med veiledning
Mer info og påmelding

Hva sier våre kursdeltagere så langt? 

MetaPWR introkurs:

Kjempespennende! Kjenner meg igjen på mye her, og er veldig spent på å begynne med produktene. Trenger hjelp på det meste. Takk for bra kurs. Gleder meg til og følge gruppen også.

Karin

MetaPWR introkurs:

“Tusen takk for en informativ gjennomgang av MetaPWR-produktene! Bestillingen er i boks og jeg gleder meg til å sette igang 🥰”

Grete

MetaPWR introkurs:

"Wow, Anne Marit og Knut, tusen takk for en informativ og flott presentasjon av MetaPWR produktene. Jeg har brukt produktene i 3 måneder nå og gleder meg masse til fortsettelsen, og ikke minst la mann og ungdom få komme til. De er slitne, tåler lite stress og sliter med huden. Dette blir midt i blinken for dem.

Kirsti

MetaPWR introkurs:

“Utrolig bra gjennomgang 👏👍🥰 Gleder meg til å forsøke disse produktene!”

May

Introkurs eteriske oljer:

“Veldig glad for at jeg ble introdusert for disse oljene. Dette skal jeg bruke. Fantastiske oljer.”

Anne

Introkurs eteriske oljer:

"Veldig informative kurs med super kunnskapsrike veiledere ,og masse god informasjon . Dette blir veien videre uten tvil. Tusen takk til alle sammen.”

Simone

Introkurs eteriske oljer:

“Takk for dette tydelige kurset. Det vekket interessen min og jeg lærte nye ting. Jeg synes det er veldig bra at dere introduserer produktene dine på denne måten.”

Vera

Introkurs eteriske oljer:

Veldig fin og lett gjennomgang av alle de prøvene jeg fikk på messa. Enkelt kurs å gjennomføre. Selv om man føler man kan litt fra før (bittelitt for min del) så var det veldig nyttig og det inspirerer til ønske om å lære mer.

M-Linn

Introkurs eteriske oljer:

"Deep Blue var nydelig. Mannen min har ryggproblemer og han er nå helt fornøyd! Så langt liker jeg kurset veldig godt. Jeg trodde jeg allerede visste noe om eterisk olje, men jeg lærte virkelig noe i dag! Takk skal du ha! 

Vera