Mine minikurs

Her kan du bestille rene eteriske oljer, diffuser, naturlige produkter, minikurs og nyttige e-bøker!

 Er du usikker eller står fast i bestillingsprosessen, ikke nøl med å ta kontakt med meg på [email protected] eller mobil 92824583.

Hvordan komme raskt i gang!

For å komme i gang med eteriske oljer, rene produkter eller MetaPWR oppretter du din egen kundekonto via meg. Jeg blir din veileder som hjelper deg i gang og svarer på spørsmål som dukker opp underveis.

Her finner du et utvalg startpakker som du kan velge mellom. Passer ingen for deg, ta kontakt så setter jeg sammen noe som er unikt for dine behov.

Med din egen kundekonto i doTERRA får du 25% rabatt på alle fremtidige kjøp. Du handler når du vil. NB! Her hos oss er det absolutt ingen krav om gjenkjøp eller minimumsordre. Stor frihet!

Jeg har lagt alt tilrette for at du raskt skal bli en trygg oljebruker! VELKOMMEN!

Praktisk informasjon før du bestiller!

NB! Klikk på hver enkelt pakke for å finne pris. Så fort du har lagt inn din bestilling sender jeg deg tilgang til følgende gratisressurser:

  • Vår inspirerende opplæringsgruppe på Facebook med modulbasert opplæring, e-bøker, videoer og inspirasjon
  • Min unike 20-siders e-bok med praktiske tips og oppskrifter som hjelper deg å komme raskere i gang med å bli en trygg oljebruker.
  • Gratis online introkurs til rene eteriske oljer.
  • Mulighet til 1-til-1-gjennomgang av produktene dine, dersom du ønsker det.  

NB! Ta kontakt dersom du ønsker å tilpasse/endre startpakken din.
HER er doTERRAs oversiktlige produktbrosjyre for mer info om våre viktigste eteriske oljer. 

Familiepakken: ditt komplette husapotek

Familiepakken er den gunstigste og mest optimale måten å starte på. Du kommer raskt i gang og har mange muligheter for å støtte deg selv og familien "når livet skjer". Du får 9 fantastiske oljer med mange bruksområder, en diffuser, kokosolje og veggie-kapsler til intern bruk av oljene. Du  kommer raskt i gang med doTERRA livsstilen.

Les mer om Familiepakken her.

TIL BESTILLING

Basispakken: for deg som vil starte forsiktig

Basispakken er vår enkleste startpakke og består av noen av de mest brukte eteriske oljene våre. En forsiktig men god start på din oljereise. Les mer om Basispakken her

TIL BESTILLING

Together Kit med Laluz diffuser: Skap luksusfølelsen!

Together Kit – en lekker startpakke med mange olje-klassikere som støtter og påvirker humør og følelser. Perfekt for kontormiljøer, i salonger, hos terapeuter eller hjemmekontor. Med Laluz diffuser, en ultrasonisk diffuser med lekker skulpturell design. Les mer om Togetherpakken her.

 
TIL BESTILLING

MetaPWR: Ta grep om din metabolske helse 

MetaPWR er satt sammen av utvalgte naturlige ingredienser som støtter vår metabolske helse på måter som tidligere har vært uutforsket. Med på kjøpet får du et 60 minutters minikurs som gir deg alt du trenger for å komme i gang med å ta grep om egen metabolsk helse på en naturlig måte. Du får også tilgang til inspirasjonsgruppe for metabolsk helse på Facebook. Les mer om MetaPWR her.

TIL BESTILLING

Life Long Vitality & probiotika: Grunnmuren for god helse

LLV består av en rekke unikt sammensatte naturlige næringsstoffer som kroppen sårt trenger for å fungere optimalt. En kropp som får alt den trenger har alle forutsetninger tilstede for å blomstre! Det unike med LLV er at næringsstoffene leveres i "whole food form" (mat), som gjør de svært lettopptakelig og biotilgjengelig for kroppen vår. 

I tillegg til høykvalitets og biotilgjengelige næringsstoffer har jeg lagt til PB Assist+ probiotika til denne pakken. 

 
TIL BESTILLING

Life Long Vitality & MetaPWR: Den komplette grunnmur for god helse

LLV består av en rekke unikt sammensatte naturlige næringsstoffer som kroppen sårt trenger for å fungere optimalt. En kropp som får alt den trenger har alle forutsetninger tilstede for å blomstre! Det unike med LLV er at næringsstoffene leveres i "whole food form" (mat), som gjør de svært lettopptakelig og biotilgjengelig for kroppen vår. MetaPWR er satt sammen av utvalgte naturlige ingredienser som støtter vår metabolske helse på måter som tidligere har vært uutforsket.

 

TIL BESTILLING

For deg som trener mye: Muskler, immunforsvar, pust & prestasjon

Denne pakken er satt sammen med idrettsutøveren, mosjonisten og deg som trener mye i tankene. Life Long Vitality wholefood-basert kosttilskudd er grunnmuren her. I tillegg er det fokus på verktøy for å støtte utøveren med pust og respirasjonssystem, immunforsvar og støtte av muskler og ledd. NB! Pakken kan lett justeres og endres. 

TIL BESTILLING

For mage og tarm: Regelmessig rens og daglig støtte

Denne pakken er satt sammen med fordøyelsen i tankene. Mange strever mye med mage-tarmproblemer. Her finner du vår unike PB Assist probiotika, ingefærolje og ZenGest-produkter for daglig støtte av din tarmhelse. I tillegg finner GX Assist for kvartalsvis rens av renseorganer NB! Pakken kan lett justeres og endres. Les mer om pakken her.

 

TIL BESTILLING

Stress-ned-pakken: For nervesystem, stress og søvn 

Denne pakken har jeg satt sammen selv, basert på favoritter jeg vet kan hjelpe deg å roe nervesystemet og stresse ned gjennom hverdagene dine - samt lande og finne roen før natten. 

TIL BESTILLING

Hjemme-SPA med diffuser & 6 av våre beste oljefavoritter

Denne pakken har jeg satt sammen selv og gir deg en kombinasjon av en lekker minimalistisk diffuser i resirkulert glass, og 6 eteriske oljer som frembringer en deilig SPA-følelse i hjemmet - i tillegg til å løse en del hverdagsutfordringer!

TIL BESTILLING

Lindring for vonde muskler & ledd: Manges favoritter!

Denne fantastiske pakken har jeg satt sammen basert på flere års erfaring med hvilke eteriske oljer som gir best lindring ved vondter i muskler og ledd. Det er her lagt opp til både topisk påføring på huden - og intern bruk i kapsel - som er essensielt for å oppnå optimale resulter. Ønsker du å enda flere produkter anbefaler jeg å legge til MetaPWR Advantage (kollagen). 

TIL BESTILLING

For mage og tarm: Regelmessig rens og daglig støtte

Denne pakken er satt sammen med fordøyelsen i tankene. Mange strever mye med mage-tarmproblemer. Her finner du vår unike PB Assist probiotika, ingefærolje og ZenGest-produkter for daglig støtte av din tarmhelse. I tillegg finner GX Assist for kvartalsvis rens av renseorganer NB! Pakken kan lett justeres og endres. Les mer om pakken her.

 

TIL BESTILLING

Ønsker du å sette sammen din egen startpakke? Opprett konto her!

STEG 1: Gå til min bestillingsside HER.

STEG 2: Velg STARTPAKKEN du ønsker å starte din oljereise med! Ønsker du å sette sammen din egen startpakke? Velg da "Tilpass produkter" og søk opp produktene du ønsker og legg de til handlekurven (sjekk produktkatalog lenger ned på siden).

STEG 3: Klikk på "NESTE" 

STEG 4: Er det andre produkter du ønsker å legge til, legg de til nå. Hvis ikke klikk "NESTE"

STEG 5: Fyll inn din personlig informasjon, lag et passord. Klikk på "NESTE".

STEG 6: HER sjekker du at jeg er din kontaktperson: "Everydayessentials". Klikk på knappen "NESTE TRINN.

STEG 7: Du kommer nå til "leveringsadresse". Fyll ut og klikk på knappen "NESTE TRINN". 

STEG 7: Du er nå på siste trinn hvor du velger og legger inn betalingsmetode (Kort, PayPal eller Google Pay). 

Sjekk eposten din: Når betalingen er gjennomført vil du umiddelbart få en automatisk bekreftelse på mail fra doTERRA.

NB! Du får en egen velkomstmail fra meg, med BONUS-materiale og konkrete tips til hvordan komme i gang. Jeg legger deg også til vår lukkede Facebookgruppe hvor du umiddelbart får tilgang til alle våre ressurser.

❤️ Hjertelig velkommen som oljebruker!

Oversikt over våre startpakker

Din startpakke er snart på vei

Det er bare å glede seg til å komme i gang. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg og til å ønske deg velkommen inn i vår opplæringsgruppe. Med på kjøpet får du meg som din personlige oljeveilder, en super modulbasert opplæringsgruppe på Facebook og regelmessig online videreutdanning i eteriske oljer. Ved å klikke på linken under finner du en god oversikt over noen av produktene som er tilgjengelig her i Norge (eteriske oljer, rengjøring, hudpleie, spa og velvære mm.). Via din egen konto får du tilgang til disse til rabatterte priser, når du selv ønsker.

“Veldig glad for at jeg ble introdusert for disse oljene. Dette skal jeg bruke. Fantastiske oljer.”

Anne

"Veldig informative kurs med super kunnskapsrike veiledere ,og masse god informasjon . Dette blir veien videre uten tvil. Tusen takk til alle sammen.”

Simone

“Takk for dette tydelige kurset. Det vekket interessen min og jeg lærte nye ting. Jeg synes det er veldig bra at dere introduserer produktene dine på denne måten.”

Vera