GRATIS INTROKURS

Her er oversikt over startpakker i doTERRA. 

 

Hva skal jeg velge?

 Er du usikker på hvilke eteriske oljer du ønsker å starte med? 

Det forstår jeg. Derfor anbefaler jeg deg å først gjennomføre vårt gratis introkurs til eteriske oljer. Kurset inkluderer oljeprøver (som du mottar i posten), og du får et mye bedre utgangspunkt for å velge etter kurset. Les mer. 

Hvis du vet sånn nogenlunde hva du ønsker å starte med: se min oversikt over populære startpakker under her. Klikk på hvert bilde for å lese mer. Ingen som passer?  Da kan du sette sammen en egen pakke. Spør om hjelp.  

Uansett hva du velger å starte med:  vit at du får GRATIS OPPLÆRING om trygg bruk av eteriske oljer og/eller bruk av MetaPWR. Dette er superviktig for å bli en trygg oljebruker og for å få maksimalt ut av MetaPWR-konseptet! 

Se oversikt over startpakker under (sveip for å se flere):

Lær om rene eteriske oljer i vårt gratis online introkurs på norsk - anbefales! 

Vi har laget et effektivt online mikrokurs hvor du i løpet av 2 timer får god oversikt over HVA rene eteriske oljer er, de ulike måtene å bruke eteriske oljer på - med mange konkrete oljetips.

Det følger med oljeprøver til dette introkurset. Du mottar oljeprøver i posten før du får tilgang til kurset. Anbefales!

Kurset er skreddersydd for deg som ikke har kommet i gang med doTERRA ennå men er nysgjerrig på om dette er noe for deg eller ikke! 

Foredragsholdere under kurset er veileder Anne Marit Nygård, Kirsti Hegge, Linda Olsrud og Natur Naturterapeut Knut Svensrud. 

Til mer info og påmelding

“Veldig glad for at jeg ble introdusert for disse oljene. Dette skal jeg bruke. Fantastiske oljer.”

Anne

"Veldig informative kurs med super kunnskapsrike veiledere ,og masse god informasjon . Dette blir veien videre uten tvil. Tusen takk til alle sammen.”

Simone

“Takk for dette tydelige kurset. Det vekket interessen min og jeg lærte nye ting. Jeg synes det er veldig bra at dere introduserer produktene dine på denne måten.”

Vera