Hvordan starte opp med eteriske oljer? Her er oversikt over startpakker fra doTERRA.

Lasted ned pakkeoversikt (PDF)

Hva skal jeg velge?

Nedenfor finner du oversikt over våre mest populære startpakker. Er det ingen av disse som passer deg kan du også sette sammen oljepakke selv.
Uansett hvilken startpakke du velger får du GRATIS OPPLÆRING om trygg bruk av eteriske oljer.  Du får tilgang til vår modulbaserte opplæringsgruppe på Facebook med regelmessig inspirasjon og læring. Dette er superviktig for å bli en trygg oljebruker! 

BASISPAKKEN - for deg som vil starte forsiktig

BASISPAKKEN, eller "Basic Kit", er vår minste startpakke og består av 6 av de mest brukte eteriske oljene fra doTERRA pluss en flaske fraksjonert kokosolje.
Dette er en oljepakke for deg som ønsker en forsiktig start på din ojlereise og som ikke er klar for å investere i Familiepakken ennå.

FAMILIEPAKKEN - "full pakke"!

Familiepakken er den mest populære og komplette startpakken vår. Det er ikke uten grunn den kalles for "husapoteket". Her finner du oljer som støtter fordøyelse, immunforsvar, fokus, konsentrasjon, humør, søvn og hukommelse. 
Familiepakken er perfekt for deg som ønsker å bli kjent med så mange oljer som mulig i starten. Jeg startet selv med Familiepakken da jeg kjøpte min første oljepakke. Det har jeg aldri angret på! Denne pakken inneholder 9 av våre mest populære oljer, pluss diffuser, kokosolje og tomme veggie-kapsler for intern bruk av oljene. Alt du trenger for å løse mange typiske hverdagsutfordringer!
Lær mer om Familiepakken

DAILY HABIT KIT  - enklere å bygge gode vaner

Daily Habit Kit er for deg som ønsker en forsiktig start med oljene, men som også ønsker å prøve andre wellnessprodukter fra doTERRA; Deep Blue muskelkrem, OnGuard tannkrem, PB Assist+ Probiotika og DDR Prime for cellehelse.
doTERRA har mange andre produkter som hjelper deg å bygge sunne vaner og en god helse. Healthy Habit Kit er en smakebit på dette.

CALM & HARMONY KIT -  stress ned og finn søvnen

Calm and Harmony Kit inneholder eteriske oljer som jorder, roer ned, balanserer og øker sannsynligheten for at du får en stressfri god dag og en natt med dypere søvn. 

Kanskje er det utfordrende for deg å sovne eller sove gjennom natten? Pakken inneholder 7 eteriske oljer og oljeblandinger og Serenity kapsler for å støtte en naturlig søvnrytme. Les mer om de ulike produktene under. En perfekt startpakke for deg som har en stressende hverdag og strever med å finne ro om natten.

OLJER I CALM & HARMONY KIT:
Wild Orange, Balance, Serenity, Peace, Petitgrain, Serenity Soft softgels, Cedarwood, Lavender.

KIDS COLLECTION - introduser oljer for barna 

Kids Collection er er pakken for deg som ønsker å introdusere rene eteriske oljer til barna dine. Du får 7 unike oljeblandinger skreddersydd for utfordringer som barn og unge strever med i dag. Oljene er ferdig blandet ut med fraksjonert kokosolje og er klar til bruk. Det følger med en praktisk og fin bag, samt intuitive instruksjonskort med pakken. Les mer om de ulike blandingene under. 

OLJER I CALM & HARMONY KIT:
Stronger, Brave, Steady, Thinker, Tamer, Calmer og Rescuer. Dekker de fleste hverdagsbehov for barna!

TOGETHER KIT-  skap en god atmosfære

Together Kit – startpakke med mange olje-klassikere for å støtte og påvirke humør og følelser. Består av 12 eteriske oljer, en oppbevaringsboks i tre og en lekker Laluz diffuser med moderne design. For deg som driver spa, frisørsalong, butikk, treningssenter, helsesenter, aldershjem, klasserom m.m – og ønsker å la oljene bli en del atmosfæren i lokalene – skape en luksusfølelse. Super også til hjemmekontor og annen hjemmebruk!
OLJER/PRODUKTER I TOGETHER KIT:
Lavender, Adaptiv, Peppermint, Eucalyptus, Balance, Green Mandarine, Lemongrass, Wild Orange, Citrus Bliss, Lemon, OnGuard, Motivate, Laluz diffuser, oppbevaringsboks i tre.
Lær mer om Together Kit

Dette får du gratis fra oss

Når du kommer i gang med doTERRA via meg eller andre veiledere i mitt doTERRA-team får du tilgang til svært verdifull og gratis online opplæring. God opplæring er alfa og omega for å bli en god og trygg oljebruker. Du får tilgang til min modulbaserte oljegruppe på Facebook, med mange likesinnede og engasjerte olje-entusiaster - samt dyktige erfarne veiledere.

Klar for å komme i gang med eteriske oljer?  

Så fort du har bestilt din startpakke legger jeg deg til vår opplæringsgruppe på Facebook.

Meld fra når du har fått pakken din og vi går gjennom den sammen. Deretter avtaler vi ny tid om noen uker for å gå gjennom erfaringer og resultater - og for å planlegge videre sammen. 

 

Ja, jeg er klar for å bestille startpakke fra doTERRA.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.